Reuters
Reuters

Vlašić sutra na liječničkom! Čekićari već troše 42 mil. € zarađena od Niksija i još jednog transfera

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 07.08.23. | 21:26

Englezi sve negoduju, a nije im loše...

Nakon 2 mjeseca pritiska Davidea Vagnatija, tehničkog direktora torinskog kluba na engleski West Ham, došlo se do povratka Nikole Vlašića u Torino.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Zapravo, hrvatski veznjak već je nosio dres talijanskog kluba tijekom sezone 2022./23., ali na posudbi. Nakon što je i sam izrazio želju za ostankom i nakon što su Čekićari odbijali neke ponude Torina, na kraju su ipak došli do dogovora i on je - Vlašić ostaje u Torinu za 12 milijuna eura. Kako javlja Di Marzio, Hrvat će u utorak, 8. kolovoza, biti podvrgnut liječničkim pretragama, nakon čega će potpisati ugovor koji ga ponovno veže za Torino. Prošle sezone 25-godišnji Hrvat istaknuo se u dresu Torina. Skupivši 5 golova i 8 asistencija u 37 nastupa, između Serie A i Talijanskog kupa, Vlašić je odmah dobio povjerenje trenera Ivana Jurića, svog sunarodnjaka, pokazavši se kao jedan od najučinkovitijih igrača u momčadi.

A koliko god u pregovorima Englezi 'glumili Engleze', moraju biti zadovoljni jer - što će im igrač ako je nezadovoljan? Uostalom, neće osiromašiti, pogotovo ne blagajnu. Samo na Vlašiću i Scamacci, čiji je odlazak također u Italiju, ali Atalantu, West Hamu donio oko 30 milijuna eura. A što će s novcima? "Kupujmo domaće", kažu Hmmersi ili barem - na domaćem tržištu.

Tako odmah danas podižu ponude za pojačanja, a The Athletic prije nekoliko trenutaka javlja kako su poslali ponudu od skoro 70 milijuna eura za dvostruko pojačanje - Harryja Maguirea i Scotta McTominaya. Manchester United odbio je ponudu od 20 milijuna funti za Maguirea krajem srpnja, a također je odbacio upit za blizu 30 milijuna funti za McTominaya prije dva tjedna. Ali David Moyes veliki je obožavatelj ovog para i forsira njihove potpise. Erik ten Hag bi idealno želio zadržati McTominaya, ali je spreman odobriti prodaju ako novac postane previše dobar da bi se odbio, kaže The Athletic. (eg)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.

Tagovi

Nikola VlašićTorinoWest Ham

Ostale Vijesti