REUTERS/Kai Pfaffenbach
REUTERS/Kai Pfaffenbach

Neymaru je dosta: Javio je Parižanima da želi otići još ovoga ljeta!

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 07.08.23. | 21:08

Pretpostavlja se da i dalje najviše žudi za povratkom u Barcu

Neymar je obavijestio upravu Paris Saint Germaina da želi napustiti klub Ligue 1 ovog ljeta. U idealnom slučaju, želio bi se vratiti u Barcelonu, ali teško je dokučiti kako si ga oni mogu priuštiti zbog svojih financijskih problema.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Da je stanje alarmantno jasno je nakon bomabastičnih naslova svjetskih medija, osobito zabrinutog L'Equipea. Ostale su brazilskoj zvijezdi još tri godine do kraja ugovora od 29 milijuna eura godišnje, a s 31 godinom, kažu francuski mediji, ne smatra se ključnim igračem za novog glavnog trenera Luisa Enriquea dok gradi novu momčad.

PSG je bio otvoren za njegovu prodaju kako bi se usredotočio na izgradnju mlađe, gladnije momčadi prošloga ljeta, kada se Brazilcu nikuda nije išlo, a sada kada je situacija obrnuta stižu novi problemi, a uz to i oni s Mbappeovim odlaskom i potpisivanjem Dembelee. L'Equipe inzistira na mogućnosti da se Neymar pridruži Barceloni, ali Xavi, prema španjolskoj Marci, ne vidi da se uklapa u njegovu momčad. Trener Barcelone bi, u slučaju pojačanja napada zvijezdom, radije dolazak Bernarda Silve, kažu španjolski mediji. Bivši igrač Santosa, u svakom slučaju, inzistira na odluci da ode.

Neymar je, prema L'Equipeu, navodno traumatiziran nakon što je nekoliko ultrasa PSG-a početkom svibnja opkolilo njegovu kuću tražeći njegov odlazak. Brazilac je, prema tim napisima, svojim najbližima rekao da klub ne štiti dovoljno svoje igrače. (eg)


Tagovi

Ljetni prijelazni rok 2023Ljetni prijelazni rokNeymarPSGBarcelona

Ostale Vijesti