REUTERS/Massimo Pinca
REUTERS/Massimo Pinca

Vlašić preskup Torinu i nakon West Hamova smanjenja cijene, ljeto će možda morati provesti u Londonu

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 03.05.23. | 10:32

Granatieri bi možda odriješili kesu ako Splićanin u završnici prvenstva zabriljira

Nikola Vlašić mogao bi ponovno zaigrati za West Ham United, pišu portali koji prate Čekićare, analizirajući najnovije vijesti iz Torina.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Vlašić je ove sezone na posudbi u momčadi Ivana Jurića, razmišljao je predsjednik Urbano Cairo da aktivira otkupnu klauzulu, ali nakon Nove godine postalo je jasno da nema 15 milijuna eura za hrvatskog reprezentativca koji se nakon jesenašnjeg odličnog starta nije naigrao nakon Svjetskog prvenstva u Kataru. Ipak, West Ham je spustio odštetni zahtjev za 25-godišnjeg vezista sa 15 na 13 milijuna eura, a sportski direktor Torina Davide Vagnati je za portal Torino Granata, na pitanje o velikom broju posuđenih igrača u kadru, izjavio:

"Imamo ideju koga otkupiti, ali ovih zadnjih nekoliko utakmica sigurno će nam dati još neke odgovore."

Dakle, ako Vlašić u završnici sezone ne impresioniran gazde, mogao bi se vratiti na London Stadium, pišu Hammersnews. Ove sezone u dresu Granata Vlašić je zabio četiri gola uz pet asistencija u 31 nastupu u Seriji A.

No, pitanje je hoće liga David Moyes htjeti te vidi li se Splićanin ponovno u Hammersima. Vjerojatniji je transfer; ne nužno u Torino po svemu sudeći, jer odrekao se Vlašić i plaće ove sezone samo da igra i bude spreman za SP, u čemu je uspio, a naša reprezentacija profitirala. Slijedi novo miješanje karata… (G)



Tagovi

Nikola VlašićTorinoWest HamSerie AIvan JurićDavid Moyes

Ostale Vijesti