Screenshot
Screenshot

Vipotnik o Dinamu:"Drago mi je da me spominju, otvoren sam za sve opcije"

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 04.04.23. | 21:50

Slovenski napadač, kojega u Maksimiru vide kao potencijalno pojačanje, u intervjuu Sportklubu progovorio i o interesu iz Maksimira

Žan Vipotnik je vruća roba ovog proljeća, slovenski hit napadač iz Maribora, zabio je ove sezone već 20 golova u svim natjecanjima, nedavno debitirao i za reprezentaciju - pogotkom. Puno se o njemu priča, a među klubovima koji ga bi voljeli vidjeti u svojoj svlačionici od ljeta jest i zagrebački Dinamo. Vipotnik je u utorak dao intervju slovenskom Sportklubu, u kojemu je govorio o mnogim temama. Spomenuo je kako je za inicijaciju u reprezentaciji otpjevao Severininu pjesmu 'Uno momento', da su ga suigrači sjajno primili, ispričao je da odlično surađuje u Mariboru s Dinamovim igračem Markom Tolićem, 'uvijek je dobro imati suigrača koji zna tako podvaliti loptu.' Istaknuo je i trenera Damira Krznara kao čovjeka koji mu je dao šansu i povjerenje i kod kojega je proigrao i počeo zabijati.

A onda su na red došla pitanja o odlasku.

"Ne razmišljam o tome da bih volio ići posebno u neki klub, ili neku ligu. Profesionalac sam, moj agent time se bavi, ja i ne znam puno što se sve događa oko toga. Vidjet ćemo na ljeto, kažem, otvoren sam za sve opcije.", rekao je Vipotnik, a onda dobio i pitanje o Dinamu, u kojemu se također spominje kao moguće pojačanje.

"Drago mi je da me spominju, ali, kažem, to su stvari o kojima brine moj agent, tako smo se dogovorili, ja niti ne čitam previše što se sve piše i priča. Nemam neku posebnu želju, fokusiran sam na iduću utakmicu, dok sam u Mariboru, želim zabiti što više, ako mogu, u svakoj utakmici."

Vipotnika je, podsjetimo, za vikend uživo gledao Dario Šimić, zabio je mladi napadač hat-trick, a sportski direktor Maribora Marko Šuler u razgovoru za Germanijak priznao je da je sklon transferu Vipotnika u Dinamo, da bi Modri mogli dobiti i svojevrsni popust, ali da moraju požuriti, jer zanimanje za Vipotnika iz dana u dan raste.

Cijeli intervju možete pogledati OVDJE



Tagovi

Žan VipotnikGNK DinamoMariborSlovenska nogometna liga

Ostale Vijesti