Ultras Vinkovci Facebook
Ultras Vinkovci Facebook

Vinkovački Ultrasi dali podršku klupskoj legendi: „Samo ozdravi nam ti“ (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 29.10.21. | 08:14

Bartole, pobjeđivao si ti i puno veće frajere, ne sumnjamo da ćeš predriblati i ovoga!, poručili navijači Cibalije bivšem napadaču Hajduka i Dinama

Mladen Bartolović znano je lice svakom poznavatelju HNL-a. Legendarni napadač Cibalije igrao je i za Segestu, Dinamo i Hajduk, a na domaćim travnjacima je kombinirano s kupom nastupio 388 puta i zabio 86 pogodaka.

Za Cibaliju je igrao u dva navrata, bio je trener te glavni skaut, a navijači nekadašnjeg prvoligaša iskazali su podršku idolu. Ikona se trenutno suočava sa zdravstvenim problemima, a Ultrasi su mu odlučili pružiti podršku u borbi bakljadom i transparentom potpore za brži oporavak.

„Bartole, pobjeđivao si ti i puno veće frajere, ne sumnjamo da ćeš predriblati i ovoga! Nekoliko naših članova posjetilo je večeras našeg Mladena u Nuštru kako bi mu pružili podršku u ime svih navijača i što brži oporavak. Molimo sve da poštuju mir i intimu obitelji Bartolović.“, napisali su u objavi na društvenim mrežama uz video koji možete pogledati OVDJE.

Bartolović je rođen u Zavidovićima i nastupao je 17 puta za BiH reprezentaciju, a u inozemstvu se okušao u iranskom Fooladu i njemačkom Saarbrückenu.

HNL ikoni želimo što brži oporavak.


Tagovi

ultrasiCibaliaMladen Bartolović

Ostale Vijesti