Action images
Action images

Villa uzela bod Chelseaju na Stamford Bridgeu, nastavlja se loša forma Lampardovih izabranika

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 28.12.20. | 20:16

Iako je domaćin danas bio veliki favorit, Villa je ponovno pokazala kako nisu slučajno na petom mjestu engleske Premier lige.

Budući da je utakmica između Evertona i Manchester Cityja odgođena zbog pojave koronavirusa u redovima gostiju, posljednju utakmicu na današnjem premierligaškom rasporedu na Stamford Bridgeu odigrali su Chelsea i Aston Villa. Konačan rezultat bio je 1:1, a strijelci pogodaka bili su Giroud i El-Ghazi.

Svoju bolju igru u prvom poluvremenu gosti su okrunili pogotkom u 34. minuti utakmice. Bila je to jedna 'školska' akcija u kojoj je Chilwell lijepom loptom pronašao Francuza koji glavom matira Martineza - 1:0

Gosti su do poravnanja stigli u nastavku, iako će simpatizeri Cheseaja imati štošta za reći oko tog pogotka. Christiansen je ostao ležati, Grealish lijepo odložio loptu na desnu stranu gdje je Cash, desni bek Ville šalje lijepi ubačaj na drugu vratnicu gdje je El-Ghazi i Mendy je potpuno nemoćan - 1:1

25-godišnji Nizozemac u izvrsnoj je formi, a u posljednje tri utakmice zabio je jednako toliko pogodaka.

Iako su Villa i Chelsea bodovno poravnati, današnji gost odigrao je dvije utakmice manje od Plavaca, a osim toga imaju i bolju gol razliku pa se tako oni nalaze na petom mjestu Premier lige, dok je Chelsea jedno mjesto iza.

U sljedećem kolu Villa ide na teško gostovanje na Teatar snova, dok Plavci na svojem terenu dočekuju Manchester City.


Tagovi

ChelseaAston Villa

Ostale Vijesti