Cirkuski vikend: Najčudniji kazneni udarac, fantomski gol i slučajni suci (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 28.10.19. | 12:25

Događanja koja su više podsjećala na šaljivi kućni video nego na ozbiljan sport.

Ovaj vikend su se na terenima diljem Europe događale apsolutno bizarne stvari. Sve je počelo u petak na susretu njemačke druge lige na utakmici između Kiela i Bochuma, kad je dosuđen kazneni udarac za goste jer je jedan od domaćih igrača prilikom zagrijavanja iza gola dirao loptu koja je još bila u terenu.

Subota je donijela bizaran gol na Poljudu. Nogometaši Slaven Belupa su slavili fantomski pogodak, bolje rečeno proslavili su vratnicu te su stali sa igrom, što je iskoristio Hajduk i iz kontre potvrdio pobjedu.

Da vikend bude kompletiran pobrinuli su se u nedjelju Talijani na utakmici Serie C između Siene i Pro Vercellija.

Naime, igrala se 85. minuta susreta kad se ozlijedio pomoćni sudac te nije mogao nastaviti obavljati svoju dužnost, a očito to nije mogao ni četvrti koji u tom slučaju uskače kao zamjena. Službeni spiker je putem razglasa tražio nekoga tko može obavljati tu dužnost, no kako se nitko nije javio zastavicu u ruke je uzeo predstavnik Siene s klupe.

Da apsurd bude veći ili da se sve bude u ravnoteži, na suprotnu stranu je stao predstavnik Pro Vercellija te je utakmica nastavljena i nakon 11 minuta produžetka otišla na stranu gostiju rezultatom 1:2.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Pixsell)

 


Ostale Vijesti