Pixsell / Igor Kralj
Pixsell / Igor Kralj

Posljednji trening pred Brazil: Sosa se vratio, izbornik poštedio Brozovića

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 07.12.22. | 16:32

Prema informacijama koje dolaze iz tabora Hrvatske, nastup Brozovića protiv Brazila uopće nije upitan

Dva dana uoči Brazila, reprezentacija Hrvatske trenirala je u terminu utakmicu. Dobra vijest je povratak Borne Sose koji je prebolio virozu i bit će spreman za četvrtfinalni ogled Mundijala. Ona lošija je da nema Stanišića zbog ozljede mišića, dok izostanak Marcela Brozovića nije upalio alarm za uzbunu. Naime, izbornik Dalić lišio je današnjih obaveza hrvatskog maratonca zbog umora.


Podsjetimo, Brozović je na SP stigao nakon što ga nije bilo više od dva mjeseca zbog ozljede. U Katru je igrao sve četiri utakmice a u onoj protiv Japana je svrgnuo sam sebe po broju pretrčanih kilometara na utakmici. Naime, dosadašnji rekord SP-a bilo je 16,3 kilometara što je Brozović pretrčao protiv Engleske 2018., dok je u ponedjeljak dodao 400 metara više.

Prema informacijama koje dolaze iz tabora Hrvatske, njegov nastup protiv Brazila uopće nije upitan a današnji potez Dalića samo je priprema za tu utakmicu.


Izbornik Zlatko Dalić najavit će utakmicu s Brazilom na press konferenciji u četvrtak u 12.45 s direktnim prijenosom na stranicama Germanijaka, društvo će mu činiti Luka Modrić.

Inače, i ovaj trening je bio pun stranih medijskih djelatnika, najviše iz Brazila ali i iz svih ostalih dijelova svijeta. Nema dvojbe kako su Vatreni ponovno u svjetskom fokusu…



Tagovi

Hrvatska nogometna reprezentacijaBrazilska nogometna reprezentacijatreningtrening centarKatar 2022Svjetsko prvenstvo u nogometu Katar 2022.

Ostale Vijesti