Reuters/Peter Cziborra
Reuters/Peter Cziborra

Viera dobio otkaz: "To je neophodno da probamo ostati u ligi"

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 17.03.23. | 09:55

Palace je tri boda iznad zone ispadanja i bez pobjede u ligi ove godine

Crystal Palace smijenio je trenera Patricka Vieiru nakon poraza od Brighton & Hove Albiona (0:1), objavio je u petak klub iz Premier lige.

"S velikim žaljenjem donijeli smo ovu tešku odluku. Rezultati posljednjih mjeseci doveli su nas u neizvjesnu ligašku poziciju i smatrali smo da je promjena neophodna kako bismo imali najbolje šanse da zadržimo status Premier lige", rekao je predsjednik Palacea Steve Parish.

Klub su napustila i tri člana Patrickova stručnog stožera - Osian Roberts, Kristian Wilson i Saïd Aïgoun.

"Ipak, Patrickov utjecaj otkako nam se pridružio u ljeto 2021. bio je značajan, a ja i svi njegovi kolege ga cijenimo. Vodio je momčad do polufinala Wembley FA Cupa i respektabilnog 12. mjesta prošle sezone igrajući uzbudljiv nogomet, kada je bila izazovna i ključna sezona za klub s obzirom na promjene koje smo napravili u momčadi prije njegova dolaska. Patrick je dao sve od sebe klubu i svi mi zahvaljujemo njemu i njegovom timu na njihovoj službi.Također želimo Patricku, Osianu, Kristianu i Saïdu sve najbolje u njihovoj budućnosti."

U tijeku je postupak imenovanja novog trenera, a mi ćemo vas pravovremeno obavijestiti. Dean Kiely ostat će trener vratara.

Palace je tri boda iznad zone ispadanja i bez pobjede u ligi ove godine.

Francuz Vieira je došao u Palace prije 20 mjeseci. (eg/hina)





Tagovi

Patrick VieiraCrystal PalacePremier ligaPremiership

Ostale Vijesti