Goran Stanzl/PIXSELL
Goran Stanzl/PIXSELL

VIDEO Zeko čestitao 'malom' Dinamu rođendan i pozvao na futsal spektakl: "Dođite u Dvojku"

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 21.03.24. | 13:45

Na utakmici će Futrsal Dinamo proslaviti i svoj 12. rođendan koji je po datumu, zapravo, danas

Završili smo s odbrojavanjem ligaških kola i napravili prvi korak prema obrani naslova prvaka, a sada slijedi onaj drugi, malo teži – doigravanje. Futsal Dinamo zaključio je regularni dio prvenstva na trećem mjestu i tako u četvrtfinalu dobio, ni manje, ni više nego splitsku Torcidu. Iako su se Plavi borili za drugo mjesto i lakši ždrijeb, svatko se može složiti da je ovaj par, Dinamo i Torcida, najzvučniji i najatraktivniji, ako ni zbog čeg drugog, onda zbog samih imena i rivalstva koje je potekao s nogometnih travnjaka.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Futsal Dinamo zaključio je regularni dio prvenstva na trećem mjestu i tako u četvrtfinalu dobio, ni manje, ni više nego splitsku Torcidu. Dinamo i Torcida definitivno su najatraktivniji par koji kreće u bitku za naslov prvaka, a utakmica je na rasporedu u Dvojci Doma sportova, u subotu u 19 sati.

Na utakmici će Futrsal Dinamo proslaviti i svoj 12. rođendan koji je po datumu, zapravo, danas, a posebne mu je čestitke uputio i Velimir Zajec, novoizabrani predsjednik GNK Dinama.

"Sretan rođendan našem Futsal Dinamu, to je 12., želim da ga proslavi kako ga proslavi svaki puta. Pozivam sve naše navijače da dođu na tekmu u subotu."

Video pogledajte OVDJE.

Splićani su u proljetni dio sezone ušli bez promjena u sastavu. Upisali su pet poraza, jedan remi i tri pobjede, od kojih je jedna protiv zagrebačkih Plavih. Torcidi je to ujedno i jedina pobjeda nad Dinamom. Od ostala tri susreta, Dinamo je upisao dvije pobjede i jedan susret je završio podjelom bodova. U tekućoj sezoni, minimalnu pobjedu od 1-0 pogotkom Luke Perića upisao je Dinamo u Zagrebu, dok je ogled u Splitu završio 4-1 u korist domaćina, a jedini strijelac za Plave bio je Daniel Dekanić.

Ove je sezone najbolji golgeter Torcide Toni Legčević sa 11 postignutih pogodaka. Uz njega, najveće prijetnje Plavima zasigurno će biti Milan Družijanić, Ante Kovačević i Antonio Repić koji su devet puta tresli mrežu. Što se tiče izostanaka i kartona, oba trenera imaju na raspolaganju sve igrače, a dobra vijest za Matiju Đulvata je što se u redove Dinama vraćaju Kristijan Postružin, Mihovil Prgomet i Ivan Pavlić koji su izostali na utakmici protiv Pule. (g)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.






Tagovi

Velimir ZajecFutsal DinamoMNK Futsal DinamoGNK Dinamo

Ostale Vijesti