Reuters/Matthew Childs
Reuters/Matthew Childs

VIDEO Vrime je – ali za udarnih 11 Spursa: Perišić sjajno asistirao u porazu od West Hama

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 18.07.23. | 14:52

Ušao je na 0-2, Tottenham se potom vratio na 2-2, ali Scamacca je na kraju donio Čekićarima pobjedu nakon 'pionirske' pogreške Sancheza.

Nogometaši Tottenhama odigrali su svoju prvu utakmicu na azijsko-oceanskoj turneji gdje će odraditi pripreme za novu sezonu. Australac Ange Postecoglou je u svojoj domovini debitirao porazom od Čekićara, s tim da je u ovoj utakmici mogao gledati dva dijametralno suprotna poluvremena. West Ham je nakon prvih 45 minuta vodio rezultatom 2-0, da bi onda Postecoglou promijenio cijelu momčad. Između ostalih, drugo poluvrijeme je igrao i Ivan Perišić, hrvatski reprezentativac i velika želja navijača Hajduka.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Perišić je imao 'svoje prste' u prvom pogotku Spursa kojeg je postigao Lo Celso u 68. minuti, da bi onda tri minute kasnije upisao asistenciju za Udogieja koji je tako stigao do prvijenca u svojem debiju u bijelom dresu.

Asistenciju Perišića iz udarca iz kuta za Udogieja pogledajte OVDJE (Arenasport)

Ipak, u 78. minuti je grubo pogriješio Sanchez koji je namještao offside-zamku kao da igra za pionire, a to je iskoristio Talijan Scamacca koji je prihvatio dodavanje Fornalsa pa mirno svladao mladog vratara Brandona Austina.

Pogodak odluke Scamacce pogledajte OVDJE (Arenasport) (I.A.S.)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Ivan PerišićTottenhamprijateljskaPrijateljska utakmicaAnge Postecoglou

Ostale Vijesti