VIDEO: Vrhunski slobodnjak Sigurdssona za zasluženi bod Swanseaja na Old Traffordu

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 30.04.17. | 14:51

Desetkovani Manchester izgubio je dva boda na domaćem terenu

Manchester United i Swansea odigrali su 1:1 na Old Traffordu. Ovim remijem Jose Mourinho je oborio rekord velikog Sir Alex Fergusona i došao je do 25 uzastopnih ligaških utakmica bez poraza, a Swansea je došla do supervažnog i apsolutno zasluženog boda te im ostanak sada bježi dva boda.

Prvu prigodu na utakmici imao je Swansea, u 14. je Fernando Llorente pucao iz blizine iskosa pod prečku, no David De Gea je sjajno reagirao. Odmah je zaprijetio United, preko Jessea Lingarda, ali je Lukasz Fabianski odličnom reakcijom spriječio sigurni pogodak domaćina.

Prvi dio je bio prilično izjednačen, ali Crveni Vragovi na odmor su otišli s minimalnom prednosti ponajviše zahvaljujući sucu Neilu Swarbricku koji je poklonio penal Mourinhovoj momčadi nakon što je Marcus Rashford pao u gostujućem šesnaestercu. Precizan s bijele točke bio je Wayne Rooney.

U drugi dio agresivnije je ušao United no utakmica se brzo primirila, a veliki problem za Mourina predstavila je ozljeda Erica Bertranda Baillyja u 57. minuti, jedinog stopera kojeg je portugalski stručnjak imao na raspolaganju. Umjesto njega u igru je ušao bek Matteo Darmian, a United do kraja utakmice nije izdržao bez primljenog pogotka.

U 79. minuti Gyfl Sigurdsson izveo je sjajan slobodni udarac, De Gea nije mogao ništa te je velška momčad došla do supervažnog boda, a Liga prvaka je za United sve dalje, barem što se prvenstva tiče. 

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!            


Tagovi

Jose MourinhoDavid De GeaMarcus RashfordGylfi Sigurdsson

Ostale Vijesti