Reuters
Reuters

VIDEO Vida zabio za bod protiv Šutala, Pašalić bolji od Tudora i Crnca, poraz Barišića

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 05.10.23. | 20:44

U 'ranijem terminu' odigrane su utakmice drugog kola Europske lige u skupinama od A do D.

U skupini A West Ham je s 2-1 slavio kod njemačkog Freiburga s golovima Brazilca Paquete u 8. i Marokanca Aguerda u 66. minuti (VIDEO), između kojih je Freiburg zabio u 49. preko Sallaija. Zanimljivivo je bilo u Bačkoj Topoli u kojoj je Olyimpiakos poveo preko Masourasa u 16., a onda su Grci udvostručili svoje vodstvo u 57. preko Pondece. Đakovac je smanjio u 63., Olympiakos je ostao bez isključenog Ntoija u 71., a povijesni bod u skupini europskih natjecanja TSC-u iz Bačke Topole donio je Pantović u 90.

Skupina A

Freiburg - West Ham 1-2

Bačka Topola - Olympiakos 2-2



U skupini B, prozvanoj i 'skupina smrti Europske lige', vidjeli smo dva remija. AEK i Ajax remizirali su 1-1, a Marseille i Brighton 2-2. Ajax je u Ateni poveo u 30. golom Bergwijna iz jedanaesterca (VIDEO), a izjednačio je Domagoj Vida golom nakon ubačaja Amrabata iz kornera. Osim Vide svih 90 minuta za momčad Ajaxa odigrao je Josip Šutalo

Marseille i Brighton su odigrali 2-2, nakon što su Francuzi vodili s 2-0 u prvom dijelu golovima Mbembe i Veretouta (VIDEO), a Englezi su se vratili golovima Grossa u 55. i Joao Pedra u 88. iz kaznenog udarca (VIDEO).

Skupina B

AEK - Ajax 1-1

Marseille - Brighton 2-2

Ciparski Aris je s 2-1 pobijedio u LImassolu Rangers, a za Škote je cijelu utakmicu odigrao Borna Barišić. Betis je svladao Spartu Prag s 2-1 na Benitu Villamarinu. Gosti su poveli u 3. preko Birmančevića, izjednačio je Diao već u 9., a pobjedu Andalužanima donio je Isco u 79.

Skupina C

Aris Limassol - Glasgow Rangers 2-1

Betis - Sparta Prag 2-1

Poljski Rakow je izgubio doma od austrijskog Sturma s 1-0 golom Bovinga. Za poljski sastav je cijelu utakmicu igrao Fran Tudor, a Ante Crnac je ušao u 60. minuti. Atalanta je slavila kod Sportinga u Lisabonu s 2-1. Scalvini i Ruggeri pogodili su za Talijane, a Gyokeres za Portugalce. Mario Pašalić je ušao u igru za Atalantu u 62. minuti.

Skupina D

Rakow - Sturm Graz 0-1

Sporting - Atalanta 1-2

Preostale utakmice počele su u 21 sat.



Tagovi

Europska liga

Ostale Vijesti