VIDEO: United demolirao Swansea i upisao drugu 4:0 pobjedu na startu prvenstva

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 19.08.17. | 15:22

Furiozne četiri minute Crvenih vragova.

Manchester United uvjerljivo je slavio i u svojem drugom ovosezonskom nastupu u Premiershipu. Nakon 4:0 pobjede u prvom kolu na domaćem terenu protiv West Hama, momčad Josea Mourinha s istim je rezultatom slavila i u drugom kolu, ovaj puta na gostovanju kod Swanseaja.

United je nakon dominacije u prvom dijelu došao do vodstva u posljednjoj minuti prvog poluvremena, a neuvjerljivi Swansea razbili su u razmaku od 80. do 84. minute kada su Crveni vragovi zabili čak tri gola.

Jedino razdoblje igre u kojem je domaćin bio bolja momčad na terenu su bile ubodne minute dvoboja. No, Mourinhova momčad je brzo preuzela kontrolu nad igrom i do kraja utakmice postojala je samo jedna momčad na terenu.

Prvu veliku prigodu za United imao je Phil Jones u 10. kada je pucao glavom (ili ramenom) na asistenciju Juana Mate iz slobodnjaka i pogodio gredu. Najveću šansu do pogotka za United je propustio Marcus Rashford koji se u 36. sjurio sam na Lukasza Fabianskog ali je tragično pucao ravno u golmana domaćina.

I, kada se činilo da će se Swanse uspjeti oduprijeti dominantnijem gostu, i na odmor otići s nulom, United je poveo. Paul Pogba je pucao glavom, lopta je pogodila gredu no odbijanac je u praznu mrežu uspio pospremiti Bertrand Bailly.

U nastavku utakmice Manchester je dominirao i kontrolirao utakmicu iako nije stvarao šanse sve do 80. minute kada je krenula kanonada na gol domaćina. Henrikh Mkhitaryan je pronašao Lukakua koji se našao sam pred golmanom domaćina i rutinski zabio za svoj treći pogodak u drugom nastupu za Manchester u Premiershipu.

Svega dvije minute kasnije Mkhitaryan se ponovno našao u ulozi asistenta, ovaj puta za Pogbu koji iskosa poentira za velikih 3:0. „Točku na i“ postavio je Anthony Martial nakon solo-prodora.

Strateg Manchestera je golijadu svoje momčadi popratio se smrknutim licem, no u sebi je sigurno jako zadovoljan s ulaskom svoje momčadi u novu sezonu engleskog prvenstva,

(Foto: Action Images)


Tagovi

Paul PogbaRomelu LukakuHenrikh MkhitaryanJuan MataAnthony Martial

Ostale Vijesti