VIDEO: Toulouse ne da vrh, nakon PSG-a pao i Monaco; sjajna akcija prelomila utakmicu

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 14.10.16. | 21:13

Toulouse je pobjedom potvrdio da se s pravom nalazi pri samom vrhu tablice.

Večeras su na rasporedu dva derbija francuskog prvenstva. Od 20:45 igraju Nice i Lyon, a u prvoj utakmici Toulouse je pobijedio Monaco (3:1) i tako, barem privremeno, došao na treće mjesto tablice te smanjio zaostatak za momčadi iz Kneževine na dva boda.

A počelo je dobro za momčad našeg Subašića, koji je i ovaj put bio u prvoj postavi svoje momčadi. Germain je u 3. minuti bio najviši u skoku nakon što je Boschilia dobro ubacio iz jednog slobodnog udarca s više od 30 metara.

Gosti su vodili sve do 65. minute kada smo vidjeli akciju o kojoj će se dugo pričati. Oscar Trejo je neuspješno izveo korner, ali se lopta odbila od njega, a onda smo vidjeli rijetko viđenu majstoriju. Argentinski napadač je 'sombrerom' izbacio dvojicu igrača Monaca, uputio loptu na drugu stranu gdje mu je Braithwaite glavom vraća na 'prvu'. Trejo je već u petercu, lopta mu sjeda na gol i to je to. Subašić je bio nemoćan.

Taj gol je osokolio Toulouse, a na scenu je u završnici utakmice došao Martin Braithwaite, asistent kod Trejovog gola. On je prvo u 84. doveo svoju momčad u vodstvo, da bi tri boda potvrdio 3 minute kasnije.

Toulouse je zasluženo došao do bodova jer su i statistički bili bolja momčad. Monaco je imao tek jedan šut u okvir vrata, onaj Germainov s početka utakmice…


All Goals & highlights – Toulouse 3-1 Monaco 14... by mohtv

Ligue 1, 9. kolo:

Toulouse – Monaco 3:1 (Trejo 65', Brainthwaite 84, 87'/Germain 3')

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

(Foto: Action Images)


Tagovi

Oscar Trejo

Ostale Vijesti