REUTERS/Dylan Martinez
REUTERS/Dylan Martinez

VIDEO Topnici očitali lekciju Chelseaju i poslali ga kući s pet komada u mreži

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 23.04.24. | 22:39

Iako se večeras nije upisao među strijelce, a utakmicu na Emiratesu je okončao s dvije asistencije, najbolji igrač sastava Mikela Artete bio je Martin Odegaard

Arsenal je prebrodio poraze od Aston Ville i Bayerna pa sav bijes iskalio na i dalje izgubljenom Chelseaju koji se na Stamford Bridge vraća s pet pogodaka u mreži, a stradavanje je moglo biti i teže…

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Iako se večeras nije upisao među strijelce, a utakmicu na Emiratesu je okončao s dvije asistencije, najbolji igrač sastava Mikela Artete bio je Martin Odegaard. Norveški playmaker je s nevjerojatnom lakoćom pronalazio prostor za sebe, razigravao i dijelio briljantne lopte i samo ga je dekoncentracija suigrača koštala da veliku partiju ne završi i s kojom asistencijom više.

A Topnici su predvođeni Odegaardom od starta nametnuli svoju igru i pokazali gostima da ih čeka izuzetno duga i teška večer.

Držali su nogu na papučici gasa od starta i nisu ju micali čak niti kada je na semaforu stajalo za Chelsea okrutnih 0-5.

Domaće je u vodstvo na samom početku utakmice doveo Trossard (4.) nakon velike pogreške gostujućeg vratara Petrovića koji nije dobro zatvorio bliži kut svog gola, da bi u nastavku s po dva gola White (52., 70.) i Havertz (57., 65.) postavili konačnih 5-0.

Pogotke pogledajte OVDJE (Arena Sport)


Arsenal sada ima 77 bodova, tri više uz utakmicu više od drugog Liverpoola, a četiri više uz dvije utakmice više od trećeg Manchester Cityja.

A Chelsea je i dalje očajan i trenutno je devetina premierligaškoj ljestvici s 47 bodova.



Tagovi

Premier ligaArsenalChelsea

Ostale Vijesti