Matija Habljak PIXSELL
Matija Habljak PIXSELL

VIDEO Tisuće Boysa ispred Sheratona pjeva "slobodni Dinamo", odjekuju detonacije, Mamićima poručili - svemu je kraj!

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 09.03.23. | 18:09

Dok u hotelu Sheraton traje Izborna skupština, navijači ispred hotela ne miruju

"Podsjeća me na Valentinovo 2000., to je jedino koje sam zapravo i slavila", rekla nam je jedna pripadnica Dinamovih navijača nekoliko sati prije početka Skupštine koja će uvelike odrediti sudbinu hrvatskog prvaka. Činilo se kao da će taj navijački dio proći dosta mirno, čak i malobrojno, sve do 18 sati. Tada je započela Skupština u jednoj od dvorana zagrebačkog hotela Sheraton, a ispred njega - romantika i podsjećanje na to slavno Valentinovo.

 Matija Habljak Matija Habljak


Nekoliko tisuća navijača skupilo se i povelo pjesmu upućenu obitelji Mamić koja, naravno, nije na ovome događaju, ali ima svoju tzv. Mamićevsku struju. Ista je danima po društvenim mrežama pozivala na učlanjenje u klub i to 'sponzorirano'. Velik broj pripadnika iste se i pojavio u hotelu nekoliko sati prije početka Skupštine, ali nisu kasnije brojčano zaostajali niti oni iz tzv. Barišićeve struje. Navijači su prvima poručili: “Mamiću znaj, svemu je kraj - zbogom i vise se ne vraćaj”. Pjesma je to koja je odjekivala i s maksimirskih tribina godinama, a navijači u ovoj Skupštini vide upravo taj 'zbogom'.

Pjesma “volim te Dinamo" parafrazirana je u "slobodni Dinamo”, bačene su i dimne bombe, zaustavljen je potpuno promet u Ulici Kneza Mislava. Predvodnici Boysa naglasili su da se ništa ne baca pred sam hotel, tako da je lako vjerojatno da će sve proći bez problema. Doduše, koliko možemo vidjeti, nekolicina navijača je i u lobbyju hotela, mirno sjede i piju svoje piće. Je li to neki znak da će se kasnije dogoditi nešto, vidjet ćemo nakon završetka Skupštine...

Tekstualni prijenos Skupštine pratite OVDJE.

 Matija Habljak Matija Habljak



Tagovi

Skupština GNK DinamoGNK DinamoDinamo ZagrebBad Blue BoysBad Blue BoysiBBBnavijačiNavijači

Ostale Vijesti