Reuters
Reuters

VIDEO Terzić nije mogao vjerovati: "Tražio sam glavnog suca da opet pogleda VAR. Odbio je to učiniti"

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 29.04.23. | 09:07

Borussia Dortmund danas bi mogla ostati bez prve pozicije.

Nakon što su pobjedom u prošlom kolu izbili na čelo ljestvice, Dortmunđani bi prvo mjesto ponovno mogli prepustiti Bayernu koji u nedjelju na Allianz Areni dočekuje posljednju Herthu.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Borussia D. je, naime, sinoć remizirala kod Bochuma (1-1) u utakmici u kojoj su oba pogotka pala do sedme minute. Anthony Losilla zabio je za Bochum u petoj, a Karim Adeyemi poravnao dvije minute kasnije.

Borussia Dortmund bila je ta koja je dominirala većim dijelom utakmice, posebno u drugom dijelu kada su, po mišljenjima mnogih, ostali uskraćeni za čisti jedanaesterac. Soares je u svojem kaznenom prostoru srušio Adeyemija, loptu, čini se, nije dirao, no sudac ipak nije pokazao na bijelu točku. Ostalo je 1-1 i Dortmunđani su remizirali na drugom uzastopnom gostovanju.

Snimku sporne situacije možete pogledati OVDJE.

Posebno ljut na tu sudačku odluku nakon dvoboja bio je njemački trener hrvatskog podrijetla Edin Terzić.

"Iz naše perspektive, danas su postojale dvije pogrešne odluke. Rekao sam sucima što mislim i što nam je na kocki. Za nas je ovo jedinstvena prilika. Jedino što sam tražio glavnog suca je da ponovno pregleda VAR, a on je odbio to učiniti i to je krajnje gorka odluka", rekao je nakon dvoboja Terzić.

Borussia Dortmund u idućem kolu dočekuje osmoplasirani Wolfsburg Nike Kovača.



Tagovi

Borussia DortmundBundesligaEdin Terzić

Ostale Vijesti