Reuters / John Sibley Livepic
Reuters / John Sibley Livepic

VIDEO Terry: “Mourinho je apsolutni genij, znao je imena svih sudaca. Ni danas ne vidim analize njegove razine”

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 25.04.24. | 19:17

Legendarni branič Chelseaja gostovao je podcastu kod Simona Jordana

Momčadi koje osvajaju najčešće imaju jedan dominantni par srednjih braniča, ne nužno klasičnih stopera dakako, no kako ih god nazvali, trofejni Chelsea imao ih je u Johnu Terryju i Ricardu Carvalhu. Braničima koji su bili klase i koji su na terenu, a ne bismo se kladili da ne i izvan njega, bili spremni umrijeti za svog trenera Josea Mourinha – The Special Onea!

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Terry je upravo je ušao u Kuću slavnih engleskog prvenstva, a u podcastu 'Up Front With Simon Jordan' opširno se usredotočio na Posebnog.

“Način na koji je taktički analizirao protivnike bio je na razini koju ni danas ne vidim. José Mourinho je apsolutni genij. Znao je imena svih sudaca, upute koje je suparnik davao o našoj momčadi, sinove trenera, sudaca… Sve!”, kazao je današ 43-godišnji Terry.

“U prvoj predsezoni, pripremama, s Mourinhom smo ostali u Engleskoj nekoliko dana prije odlaska u Los Angeles. Prvi treninzi bili su sjajna prilika da ga impresioniramo, jer smo svi bili prestravljeni njegovom prvom konferencijom za novinare. Svi smo bili zabrinuti , zvali smo jedni druge, nismo znali što nas čeka, bilo je malo zastrašujuće vidjeti koliko je samouvjeren.”

I još pohvala

“Sviđa mi se način na koji je stvorio mentalitet svijeta protiv Chelseaja. Sjećam se prvog dana kad je preuzeo dužnost. Mislio sam da sam ranoranilac. Bio sam u kantini, a on je već bio vani na travnjaku i dogovarao čunjeve za trening i da pregledamo što ćemo učiniti u vezi s njegovim zahtjevima. Rekao nam je ‘osvojit ćemo prvenstvo ove godine’. Mi igrači smo mu bili najbolji na svijetu. Nikada nam nisu govorili o tim stvarima, ali stvarno nas je natjerao da se osjećamo stvarno posebno. Njemu dugujem sve”, kazao je Terry.

Podcast možete pogledati ovdje:


(G)


Tagovi

John TerryJose MourinhoChelseaPremier liga

Ostale Vijesti