VIDEO: Sudac teško oštetio Swansea, Chelsea to iskoristio i došao do preokreta!

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 25.02.17. | 17:50

Chelsea je napravio još jedan korak prema naslovu prvaka!

Chelsea je u 26. kolu Premiershipa „izbjegao metak“ na Stamford Bridgeu; iako je Swansea dramatično izjednačio u sudačkoj nadoknadi prvog dijela, Bluesi su na kraju ipak slavili s 3:1 i tako napravili još jedan korak ka naslovu prvaka.

A krenulo je jednostavno; Fabregas je u 19. minuti bio najprisebniji u šesnaestercu Velšana i gurnuo loptu u mrežu za vodstvo 1:0. Nastavljao je Chelsea s prigodama, ali nisu uspjeli podebljati vodstvo. Uspio je zato Swansea stići do velikog izjednačenja!

Sigurdsson je sjajno dugom loptom pronašao glavu Llorentea u srcu šesnaesterca, a ovaj sjajno plasira loptu iza leđa Curtoisa za 1:1.

Dugo je Swansea odolijevao napadima Chelseaja, a čak je u jednom trenu Neil Swabrick, sudac susreta, mogao – štoviše, trebao! – pokazati na bijelu točku kada je Azpilicueta igrao rukom u svom šesnaestercu. Međutim, sudac je ostao nijem, a Chelsea je to iskoristio na najbolji način.

Prvo je Pedro u 72. minuti sjajno pogodio za 2:1, a onda je u 84. minuti Diego Costa stavio „točku na i“ za novu veliku pobjedu Conteove ekipe.

Od ostalih susreta Everton je slavio protiv Sunderlanda rezultatom 2:0, dok je Crystal Palace barem malo olakšao muke slavljem nad Middlesbroughom, bilo je 1:0. Hull i Burnley odigrali su bez pobjednika, 1:1, dok je WBA nastavio crni niz Bournemoutha: momčad Tonyja Pulisa slavila je s 2:1.

 

(Foto: screenshot)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Ostale Vijesti