Screenshot
Screenshot

VIDEO Sedam golova u saudijskom derbiju, Cristiano Ronaldo s dva metra promašio prazna vrata

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 22.09.23. | 21:59

Gledamo vrlo uzbudljiv dvoboj u Riyadu.

Spektakularan dvoboj prepun velikih zvijezda vidjeli smo u 7. kolu Premier lige Saudijske Arabije. Al Nassr je na domaćem terenu s čak 4-3 bio bolji od Al Ahlija, a naš Marcelo Brozović odigrao je cijelu utakmicu za Al Nassr.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Domaćini su u vodstvo došli pogotkom Cristiana Ronalda u 4. minuti na asistenciju Sadia Manea, da bi na 2-0 već u 10. minuti povisio Talisca. Asistirao mu je Aymeric Laporte. Gosti su smanjili u 30. minuti pogotkom Francka Kessieja, da bi u 6. minuti sudačke nadoknade Talisca vratio prednost Al Nassra na dva pogotka razlike.

U nastavku dvoboja, Riyad Mahrez u 50. minuti smanjio je na 3-2 iz jedanaesterca. No, već dvije minute kasnije, Ronaldo ponovno vraća dva pogotka prednosti na asistenciju sjajnog Talisce. Konačan rezultat postavio je u 87. minuti Al Brikan na dodavanje Mahreza.

Golove s utakmice možete pogledati OVDJE (Sportklub)

Osim po sedam pogodaka, ovaj dvoboj definitivno je obilježio promašaj Cristiana Ronalda iz 8. minute. Bila je to akcija kojom je gostujuća obrana izigrana i Portugalcu je ostao naoko najlakši dio posla - pospremiti loptu u prazan gol s dva metra udaljenosti. No, pogodio je vratnicu i time kreirao možda i najveći promašaj u svojoj karijeri.

Promašaj Cristiana Ronalda možete pogledati OVDJE (Sportklub) (I.M.)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

saudijska nogometna ligaSaudijska ArabijaCristiano RonaldoAl NassrAl Ahli

Ostale Vijesti