Reuters, Pixsell
Reuters, Pixsell

VIDEO Rebić nesebično asistirao u pobjedi Beşiktaşa, Prince Ampem vodi Eyüpspor prema Süper Lig!

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 13.01.24. | 20:04

Bivši igrač Rijeke igra sjajno otkako je preselio u Tursku, u 18 nastupa skupio je devet pogodaka i tri asistencije!

Nogometaši Beşiktaşa upisali su rutinsku 3-0 pobjedu na domaćem terenu protiv Fatih Karagümrük u 20.kolu Süper Lig. Bivši izbornik Grčke, Portugala i Poljske, Fernando Santos, debitirao je pobjedom na klupi turskog velikana, a zanimljivo je kako mu je ovo prva utakmica na klupi nekog kluba još od 2010. godine kad je vodio PAOK. Za Besiktas su precizni bili iznimno talentirani 18-godišnji napadač Semih Kılıçsoy (62.), potom je na 2-0 povisio Rashica (65.), da bi onda konačnih 3-0 postavio Fernandes (90+2.) nakon nesebične asistencije Rebića koji je u igru ušao u 81.minuti.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Rebiću je ovo bila četvrta asistencija otkako je stigao u Besiktas u ljeto 2023., s tim da na prvijenac još uvijek čeka. Njegova momčad trenutno se nalazi na četvrtom mjestu turskog prvenstva, sa samo bodom manje od trećeg Trabzonspora koji je dosad skupio 36 bodova. Na vrhu su se Fener (50) i Galatasaray (48) prilično odvojili.

Asistenciju Rebića pogledajte OVDJE (Sportklub)

No, tu nije kraj vijestima iz Turske. U drugom razredu njihovog nogometa, 1. Lig, Eyüpspor je u 18.kolu s 2-0 na domaćem terenu bio bolji od Ankara Keciörengücüa. Prvi pogodak za domaćina zabio je Prince Ampem, bivši ofenzivac Rijeke, koji oduševljava otkako je preselio u Tursku te svoju momčad sigurno vodi prema ‘eliti’.

Ampem je igrao u svim utakmicama Eyüpspora ove sezone, s tim da je veliku većinu utakmica započeo u udarnih 11. Ampem je trenutno s devet pogodaka drugi strijelac svoje momčadi, a valja spomenuti kako je 25-godišnji Ganac dosad skupio i tri asistencije. Arda Turan, trener Eyüpspora, u Ampemu vidi veliku snagu, a osim što je Ampem drugi strijelac kluba, isto tako je i drugi strijelac 1. Lig. Efikasniji od nekadašnjeg igrača Rijeke je samo Ahmed Kutucu koji je prije početka sezone u Eyüpspor stigao iz İstanbul Başakşehira.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Prince Ampem ObengAnte RebićTurskaturska nogometna ligaSuper Lig

Ostale Vijesti