VIDEO: Real se izvukao kod Raya i ostao u utrci za naslov prvaka

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 23.04.16. | 18:01

Opasno je visio Real na gostovanju kod Rayo Vallecana, ali je 'Kraljevski klub' uspio doći do pobjede te, barem privremeno, zasjeo na prvo mjesto Primere.

Odlučio je Zinedine Zidane promiješati nalo sastav za današnju utakmicu te odmoriti neke igrače za polufinale Lige prvaka protiv Manchester Cityja, a to mu se zamalo odbilo o glavu. Osim ozlijeđenog Cristiana Ronalda, u prvoj postavi nije bilo ni Modrića, Jamesa i Ramosa, a prva dvojica su ipak morala ući u igru tijekom utakmice. Mateo Kovačić bio je u startnoj postavi, a zamijenjen je u 78. minuti.

Rayo Vallecano je sjajno otvorio utakmicu. Nakon jedne polukontre u 7. minuti je gol postigao Embaraba, a tek 7 minuta kasnije je Miku nakon ubacivanja iz kornera udvostručio prednost domaćih.

Tada se budi Real. 'Kraljevski klub' je krenuo u potpunu ofenzivu, a Gareth Bale, najbolji igrač utakmice, je golom u 35, minuti omogućio svojoj momčadi da na poluvrijeme ipak ode s minimalnim zaostatkom. Njega je u 52. poništio Lucas, a Bale se u 81. minuti svojim drugim golom na utakmici pobrinuo da domaćini ne osvoje niti bod.

Real sada ima 81 bodova, 2 više od Barcelone i Atletica koji tek imaju odigrati svoje utakmice 35. kola Primere.

Primera, 35. kolo:

Rayo Vallecano – Real Madrid 2:3 (Embarba 7', Miku 14'/Bale 35', 81', Lucas 52')

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Tagovi

Gareth Bale

Ostale Vijesti