Screenshot
Screenshot

VIDEO Promašaj godine u prvom kolu! Ovo što je napravio Loïs Openda možda nikad niste vidjeli

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 19.08.23. | 17:25

Ne jednom, već dvaput.

Leipzig je, nakon spektakularne pobjede na Allianz Areni uz hat-trick Olma osvojio njemački Superkup, ali u prvom kolu Bundeslige nisu se dobro proveli. Poraženi su 3-2, a najveće zasluge za poraz idu njihovom skupocjenom ovoljetnom pojačanju. Osvajač DFB-Pokala je ovog ljeta u Chelsea prodao sjajnog golgetera Christophera Nkunkua, a kao jedna od njegovih zamjena doveden je sjajni Belgijac Loïs Openda.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Iza 23-godišnjeg Opende je fantastična sezona u Lensu, na temelju koje je zaradio transfer u Leipzig vrijedan 38,5 milijuna eura. No, početak u novom klubu, blago rečeno, neće pamtiti. Ne samo to, već se osramotio na način koji doista ne pamtimo. Viđali smo nevjerojatne promašaje, ali rijetko možemo svjedočiti dvostrukom promašaju u dvije sekunde.

Nakon sjajne akcije Poulsena i Olma, Openda je ostao sam pred nebranjenim vratima, ali prvo je pucao lijevom nogom i uspio promašiti loptu, da bi iz drugog pokušaja, ovaj puta desnom nogom, uputio bolji, ali svejedno mizeran udarac jer je s tri metra udaljenosti naciljao tek u vratnicu.

Nema sumnje da će ovaj, bez ljutnje ikome - sramotan udarac, definitivno biti glavni kandidat za promašaj sezone. I to ne samo u Bundesligi. Pogotovo iz razloga jer se dogodio u 74. minuti pri vodstvu Bayerna 3-2. (I.M.)

Promašaje Opende pogledajte OVDJE (Sportklub)



Tagovi

LeipzigRB LeipzigBundesligaBayer LeverkusenLois Openda

Ostale Vijesti