Screenshot
Screenshot

VIDEO Objavljen video nereda: Huligani napali Livakovića, Fenerov Nigerijac nokautirao napadača s hladnim oružjem

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 18.03.24. | 08:29

Nadrealne scene u Turskoj

Nevjerojatne scene jučer su viđene u Turskoj, a glavna meta sramotnih huliganskih ispada bio je hrvatski reprezentativac Dominik Livaković. U dvoboju tamošnjeg prvenstva, Fenerbahce je na gostovanju kod Trabzonspora slavio s 3-2, ali nisu se dobro proveli u završnici dvoboja i nakon njega,

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

U sudačkoj nadoknadi, netko je od domaćih gledatelja bacio predmet, spekulira se o kovanici i pogodio Dominika Livakovića u bradu te je raskrvario. No, bila je to "kamilica" u odnosu na divljački i primitivan kaos koji je uslijedio nakon susreta.

Igrači su se međusobno sukobili na samom završetku susreta, sudac je svirao kraj, a uslijedio je stampedo razjarenih domaćih navijača u teren. Policija i zaštitari su imali velikih problema kako bi igrače Fener odveli do svlačionice. a prilikom izlaska s travnjaka jedan od huligana s leđa je šakom u glavu udario Livakovića, a na X-u je objavljen i video napada.

No, tu nije bio kraj sukobima. Bright Osayi-Samuel, nigerijski desni bek Fenerbahcea, stao je na put jednom od huligana koji je imao zasad neutvrđeno hladno oružje. Nigerijac nije bježao već je u stilu najboljih svjetskih boksača nokautirao huligana.

Zaista nadrealne scene.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

turska nogometna ligaFenerbahçeTrabzonspor

Ostale Vijesti