VIDEO: Novi šok za Chelsea: Ispao i iz Liga kupa, ozlijedio se Costa, tragičar Hazard!

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 28.10.15. | 08:37

Osim Arsenala, iz Liga kupa je sinoć ispao i Chelsea, čime se nastavlja agonija aktualnog engleskog prvaka i Josea Mourinha, kojem su dani na Stamford Bridgeu bez sumnje odbrojani.

Arsenal se sinoć prvi neočekivano oprostio od nastavka natjecanja u Liga kupu uvjerljivim 3:0 porazom od Sheffielda, isto je učinio i posrnuli Chelsea, koji je doživio novi šok. Mourinhova momčad je u velikoj krizi od početka sezone i pri dnu je Premiershipa, a to je samo potvrdila novim kiksom. Chelsea je nakon 120 minuta igre i jedanaesteraca ispao od Stoke Cityja.

Regularni dio utakmice osmine finala Liga kupa je završio 1:1, nakon što je Loic Remy u prvoj minuti sudačke nadoknade zabio za izjednačenje i produžetke barem nakratko spasio svoju momčad. Remy je u igru ušao umjesto Diega Coste koji se ozlijedio u 33. minuti. Jonathan Walters je u 52. minuti doveo Stoke u vodstvo sjajnim pogotkom iz poluvoleja. Domaćini su u 93. minuti ostali s igračem manje jer je drugi žuti karton dobio Phil Bardsley ali niti to nije pomoglo Chelseaju da zabije pogodak. Upisali su 'Bluesi' 25 udarca prema golu, imali i veći posjed lopte ali malo je to vrijedilo.

U produžecima su mreže mirovale pa je odluka o prolazu pala nakon izvođenja jedanaesteraca u kojima su sa 5:4 uspješniji bili nogometaši Stokea. Precizni su bili Adam, Odemwingie, Shaqiri, Wilson i Arnautović. Kod Chelseaja su udarac s bijele točke iskoristili Willian, Oscar, Remy i Zouma, a tragičar je bio Eden Hazard, kojemu je vratar Stokea Butland obranio penal.


Stoke City vs Chelsea 1-1 ( 5-4 ) All Goals... by HDFootball2015

Time se nastavlja agonija Chelseaja i pitanje je vremena kada će Mourinho postati bivši. 'Bluese' u subotu očekuje veliki derbi s Liverpoolom i bit će zanimljivo vidjeti što će se događati na Stamford Bridgeu.

Osim Stokea i Chelseaja, sinoć su još dva susreta osmine finala Liga kupa završena nakon penala. Drugoligaš Hull City je izbacio prvoligaša Leicester City za kojeg je od prve do 64. minute igrao hrvatski napadač Andrej Kramarić. U regularnih 90 minuta nije bilo pogodaka, u produžetku su pala dva. Mahrez je u 100. minuti zabio za vodstvo 'Lisica', a pet minuta kasnije je Hernandez izjednačio na 1:1. U izvođenju jedanaesteraca bolji su bili domaćini s 5:4.


Hull 1-1 (5-4) Leicester - Capital One Cup... by samozaonekojeznam

Everton je također nakon jedanaesteraca svladao Norwich. Regularni je dio završio 1:1. Norwich je poveo u 51. minuti pogotkom Bassonge, a Everton je izjednačio u 68. minuti preko Osmana. U lutriji penala su s 4:3 uspješniji bili domaćini, a Norwich je promašio dva udarca s bijele točke.


Everton vs Norwich All Goals & Highlights 27... by SportMirror

Liga kup, osmina finala:

Everton - Norwich 5:4 ukupno nakon penala (1:1)
Hull - Leicester 6:5 ukupno nakon penala (0:0)
Sheffield - Arsenal 3:0
Stoke - Chelsea 6:5 ukupno nakon penala (1:1)

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!

 


Tagovi

ChelseaStoke CityArsenalSheffield WednesdayLeicesterHull CityNorwich CityEvertonJose MourinhoLiga kup

Ostale Vijesti