Jasen Vinlove-USA TODAY Sports
Jasen Vinlove-USA TODAY Sports

VIDEO Ne mogu bez Messija, Kahlina protiv Miamija upisao pet obrana i spasio svoju momčad

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 19.10.23. | 07:54

Dok je Inter Miami nema šanse za plasman u playoff, Charlotte u zadnjem kolu mora pobijediti - Inter Miami.

S Messijem u sastavu Inter Miami je zabilježio sve pobjede (neke nakon raspucavanja jedanaesteraca) i jedan remi. Bez Messija, Inter je upisao jednu pobjedu u osam utakmica. Iako se oporavio od ozljede, Messija zbog reprezentativnih obaveza nije bilo u sinoćnjoj zaostaloj utakmici MLS-a, ujedno i posljednjoj Interovoj na domaćem terenu u tekućoj sezoni, protiv Charlottea za kojeg brani Kristijan Kahlina.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Charlotte je poveo u 45. minuti golom Enza Copettija, no u sudačkoj nadoknadi prvog dijela Inter je izjednačio preko Nicolasa Steffanelija nakon ubačaja s desne strane. Na sličan način Charlotte je stigao do novog vodstva početkom drugo dijela golom Calderona Vargasa. Kahlina je ubrzo sjajnom intervencijom skinuo zicer domaćinima, a Miamiju nekoliko minuta kasnije nije priznat gol zbog zaleđa, no domaćini su uspjeli izjednačiti u 84. preko Robbieja Robinsona.

Golove s utakmice možete pogledati OVDJE.

Iako je primio dva pogotka, Kahlina je bio jedan od najboljih igrača utakmice, ukupno je zabilježio pet obrana, od čega četiri u vlastitom kaznenom prostoru. Zanimljivo, u posljednjem kolu prvenstva, koje se igra u noći sa subote na nedjelju po hrvatskom vremenu Charlotte će dočekati Inter Miami koji nema nikakve šanse za doigravanje, dok Charlotte u toj utakmici ima imperativ pobjede! No, za tri dana očekuje se da će u kadru Intera biti i Messi...

Od Interovih zvijezda na terenu je bio Sergio Busquets. Jordi Alba i dalje je ozlijeđen, a Messi je utakmicu pogledao s tribinama, nakon što je u proteklim danima Argentinu vodio do dvije pobjede u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo koje će se održati u SAD-u, Meksiku i Kanadi. Izostanak vjerojatno najvećeg nogometaša svih vremena rezultirao je i slabo popunjenim tribinama Interovog DRV PNK Stadiona koji nisu željeli platiti skupocjene ulaznice kako bi gledali svoju momčad bez Messija... (rv)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

MLSInter MiamiCharlotte FCKristijan Kahlina

Ostale Vijesti