REUTERS/Brian Snyder
REUTERS/Brian Snyder

VIDEO Matjaž Kek: “Rijeka mi je uvijek ispred Dinama i Hajduka”

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 19.12.23. | 09:11

Slovenskog izbornika spominje se u kombinacijama za HNL

Matjaž Kek gostovao je u emisiji Pod prečko u kojoj je govorio o plasmanu slovenske reprezentacije na Euro, a izbornik Dežele dotakao se i HNL –a, s obzirom da je Mariborčanin dugi niz godina vodio Rijeku.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Slovenci su odigrali odlične kvalifikacije, a sada ih na Euru u skupini čekaju Engleska, Danska i Srbija.

“Put nije bio lak, što drugo reći nakon ždrijeba, kada su svi počeli govoriti da je skupina laka i da će biti katastrofa ako se ne plasiramo na Europsko prvenstvo. Igrači su napisali dobru priču, predsjednik i ja smo se možda malo zaletjeli, bili smo hrabri. Sve je na kraju uspjelo. Sada je sve usmjereno na pripremu. Počinje dalje u siječnju. To je puno lakše postići u dobrom ritmu i atmosferi te uz dobru komunikaciju“, rekao je Kek.

Spominjao se Kek u nekim kombinacijama za trenera u HNL-u, a evo kako to vidi slovenski izbornik.

“Rijeka je Rijeka i uvijek je u prednostiu mojim razmišljanjima, ispred Dinama i Hajduka. To što te takvi klubovi žele je priznanje da si nešto napravio. Za Rijeku me veže šest godina lijepih uspomena. Takav sam, čak mi i navijači Olimpije još uvijek zamjeraju što kao Mariborčanin nisam vodio Olimpiju, ali ja sam samo izrazio poštovanje prema ovom klubu jer nisam mogao dati 100% za njega. Ali ako kao trener ne dajete sve od sebe, onda ste loš trener. To je zapravo samo poštovanje”, dodao je Kek, kako prenosi Sportklub.

VIDEO emisije Pod prečko pogledajte OVDJE. (G)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Matjaž KekSlovenska nogometna reprezentacijaHrvatska nogometna ligaHNL

Ostale Vijesti