REUTERS/Carl Recine
REUTERS/Carl Recine

VIDEO Man. United konačno pronašao 'žrtvu': Čekićari potopljeni na Old Traffordu

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 04.02.24. | 16:52

Chelsea je, pak, pretrpio još jedan "šamar" u ovoj sezoni izgubivši na svom Stamford Bridgeu od Wolverhampton Wanderersa sa 2-4

Konačno su i navijači Man. Uniteda doživjeli malo zadovoljštine i ispratili jednan ogled svojeg sastava u kojemu nije bilo previše stresa. Štoviše, Crveni vragovi su mogli i uvjerljivije slaviti od ovih 3-0 s koliko su porazili West Ham, a ova utakmica bi možda mogla biti naznaka ružičastije sutrašnjice za engleskog velikana.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Prvi gol na utakmici postigao je Hojlund (23.), dok se u nastavku dva puta u strijelce upisao Garnacho (49., 84.) pa su navijači "crvenih vragova" napokon mogli bez stresa gledati završnicu susreta.

Ovom pobjedom United je preskočio West Ham na ljestvici, sada je šesti sa 38 bodova, dva više od svog nedjeljnog suparnika koji je sedmi.

Pogotke pogledajte OVDJE (Arena Sport)

Chelsea je, pak, pretrpio još jedan "šamar" u ovoj sezoni izgubivši na svom Stamford Bridgeu od Wolverhampton Wanderersa sa 2-4 (1-2). Utakmica je dobro počela za "plave" koji su poveli golom Palmera (19), no Matheus Cunha (22) svojim prvi golom te Ait Nouri (43) su već do odmora preokrenuli. Cunha (63, 82-11m) je s dva gola u nastavku odveo "vukove" do prednosti 4-1 prije no što je veteran Thiago Silva (86) ublažio poraz Chelseaja.

Wolverhampton je tako preskočio Chelsea na ljestvici, sada je 10. sa 32 boda, jednim više od 11. Chelseaja.



Tagovi

Manchester UnitedWest HamPremier liga

Ostale Vijesti