Photo: Igor Šoban/PIXSELL
Photo: Igor Šoban/PIXSELL

VIDEO Kahlinin Charlotte izbacio Dynamo, sad ga čekaju dva dvoboja s Messijevim Interom!

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 08.08.23. | 08:12

Budite budni u noći s petka na subotu 12. kolovoza

Nogometaši Charlotte plasirali su se u četvrtfinale sjevernoameričkog Leagues Cupa u kojem su natječu klubovi iz SAD-a i Meksika. Momčad hrvatskog vratara Kristijana Kahline pobijedila je 2-1 favorizirani Houston Dynamo i slijedi joj dvoboj s Inter Miamijem Lionela Messija, u subotu 12. kolovoza u 2 sata ujutro po srednjoeuropskom vremenu.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Kahlina je branio cijelu utakmicu, no ovog puta nije trebao biti junak kao u raspucavanjima jedanaesteraca kolo ranije. Da utakmica ne ode u odlučivanje s bijele točke pobrinuo se Patrick Agyemang golom u 80. minuti, te Michel neopreznim dodavanjem vrataru za autogol samo minutu kasnije.

 

Houston je vodio od 10. minute kad je zabio Corey Baird, možda je naš vratar mogao i bolje reagirati, a bivši napadač Lokomotive Ibrahim Aliyu u igru je ušao u 77. minuti te u šestoj mnuti sudačke nadoknade zaradio javnu opomenu. Kahlina je, dakako, branio cijelo nadmetanje.

Bivšeg vratara Dinama, Vinogradara, Lučkog, Kopera, Gorice i Ludogoreca sad čeka četvrtfinalni sraz s Inter Miamijem koji se ovog ljeta pojačao s Lionelom Messijem, Sergiom Busquetsom i Jordijom Albom. Otkako su počeli igrati Inter je krenuo u pobjedničku formu i sad imaju četiri pobjede zaredom. Zanimljiva je i statistika Messija koji je u te četiri utakmice zabio sedam golova i jednom asistirao. Nadamo se da Messi već proučava Kahlinino branjenje 11-eraca, pogotovo što se sastaju i u MLS-u 21. kolovoza. (G)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Kristijan KahlinaLeagues CupCharlotte FCInter MiamiDynamo Houston

Ostale Vijesti