Reuters
Reuters

VIDEO Ivanušec se vratio u uvjerljivoj pobjedi Feyenoorda, Barcelona 's mladim lavovima' svladala Šahtar

sri. 25.10.23. | 18:33

Hrvatski reprezentativac u igru je ušao u 78. minuti, a imao je i jedan sjajan dribling u sebi svojstvenom stilu koji nam je sugerirao kako će Luka uskoro biti onaj stari!

Sjajnim partijama nogometaši Barcelone i Feyenoorda ostvarili su važne pobjede u trećem kolu grupne faze Lige prvaka. Xavijeva momčad bila je bolja s 2-1 od Šahtara, dok se na De Kuipu slavi 3-1 pobjeda domaćeg sastava protiv Lazija. Kod Barcelone je posebno dobru utakmicu odigrao Lopez, dok je prvo ime u momčadi iz Rotterdama bio meksički napadač i dvostruki strijelac Gimenez.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Barcelona je u prvih 45 minuta 'samljela' Šahtar, da bi onda u nastavku skinula nogu s gasa nakon čega je pobjeda Blaugrane ipak bila nešto manje uvjerljiva. Marino Pušić možda nije uspio napraviti senzaciju, ali pobjeda Barcelone 2-1 nije nešto čega će se sramiti. Xaviju su nedostajali brojni prvotimci poput Lewandowskog, De Jonga, Pedrija, Gavija, Raphinhe, ali usprkos svim nedaćama je njegova momčad uspjela u trećoj utakmici u Ligi prvaka ove sezone doći i do treće pobjede.

Feyenoord je pak rutinski na De Kuipu svladao Lazio s 3-1, a najvažnija vijest s tog ogleda je da se u igru u 78. minuti vratio Luka Ivanušec! Nizozemska momčad je danas razbila Biancoceleste u svim segmentima igre te je njihova pobjeda potpuno zaslužena. Gimenez je briljirao s dva pogotka, s tim da su ga centimetri dijelili od hat-tricka. U svakom slučaju, Sarri ima razloga za nezadovoljstvo, njegova igrači djelovali su 'odsutno', a taj njihov manjak koncentracije su Nizozemci skupo naplatili.


Feyenoord - Lazio 3-1

Strijelci: 1-0 Gimenez (30.), 2-0 Zerrouki (45+2.), 3-0 Gimenez (75.), 3-1 Pedro (83. - 11m)

Sve pogotke s utakmice pogledajte OVDJE (Arenasport)

Feyenoord (4-3-3): Bijlow - Nieuwkoop (46. Lopez), Geertruida, Hancko, Hartman - Wieffer, Zerrouki (89. Lingr), Timber - Stengs (78. Ivanušec), Gimenez (78. Ueda), Paixao (71. Jahanbakhsh)

Lazio (4-3-3): Provedel - Hysaj (46. Lazzari), Casale, Romagnoli, Marušić - Vecino (78. Cataldi), Rovella (46. Guendouzi), Alberto - Felipe Anderson (68. Pedro), Immobile (55. Castellanos), Zaccagni


Barcelona - Šahtar 2-1

Strijelci: 1-0 Torres (26., Gündoğan), 2-0 Fermin Lopez (36.), 2-1 Sudakov (62.)

Sve pogotke s utakmice pogledajte OVDJE (Arenasport)

Barcelona (4-3-3): Ter Stegen - Cancelo, Araujo, Martinez (82. Christiansen), Alonso (71. Balde) - Lopez (82. Casado), Romeu, Gündogan - Yamal, Torres, Felix (75. Guiu)

Šahtar (4-1-4-1): Riznik - Konoplja, Bondar, Matvijenko, Azarovi - Stepanenko (90. Eguinaldo) - Zubkov, Bondarenko, Sudakov, Kriskiv (63. Palmaras) - Sikan (71. Kelsy)


Tijek utakmica:


Tagovi

Liga prvakaBarcelonaŠahtarLazioFeyenoordLuka IvanušecDarijo SrnaMarino PušićMario Stanić

Ostale Vijesti