Rumsas Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix via REUTERS
Rumsas Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix via REUTERS

VIDEO Isljučenje koje je 'zakuhalo' utakmicu sezone. Carragher: "Nema šanse da je to bilo za crveni karton"

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 09.11.23. | 08:02

Do 42. minute Manchester United imao je komotno vodstvo

U dvoboju 3. kola Lige prvaka, Kopenhagen i Manchester United odigrali su najbolju utakmicu sezone. Danci su nakon velikog preokreta slavili s 4-3 i ozbiljno zakomplicirali situaciju u skupini.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Utakmicu je uvelike promijenio trenutak u 42. minuti, kada je Marcus Rashford zbog prekršaja zaradio izravno isključenje. Do tog je trenutka United imao komotnih 2-0, ali su već do kraja poluvremena Danci izjednačili (sudačka nadoknada trajala je 13 minuta).

U nastavku su Englezi ponovno poveli, ali u završnici susreta Lerager i Bardghji zabijaju za veliki preokret. No, crveni karton Rashforda podijelio je engleske analitičare, od kojih se mnogi slažu kako tu nema govora o prekršaju za isključenje.

"Nema šanse da je to crveni karton za Rashforda! Mrzim ove usporene situacije, reprize i fotografije zbog kojih sve izgleda deset puta gore“, napisao je Jamie Carragher.

Mišljenje dijele i Owen Hargreaves i Paul Scholes. Snimka čini da stvari djeluju gore nego što jesu.

"Ne, ne, nije crveni ni za milijun godina. Samo je pokušao podići nogu. U realnom vremenu ne pokušava ga faulirati. Znam da izgleda loše, ali nije zlonamjerno. Nije ozbiljna greška“, poručio je Hargreaves, a nadovezao se Scholes:

"To je nesretan slučaj, pokušava zaštititi loptu ubacivanjem noge. Ovdje se treba dovesti u pitanje sučevo razumijevanje igre“, tvrdi Scholes..

S njima se ne slaže bivši reprezentativac Walesa Robbie Savage.

"To je za mene crveni karton. Htio je zaštititi loptu, ali kao što možemo vidjeti zahvatio ga je po cjevanici. To je 100 posto crveni karton. Ugrozio je protivnika, nije bilo šanse da poslije toga ostane na terenu“, rekao je Savage. (I.M.)

Video spornog prekršaja pogledajte OVDJE (Arenasport)



Tagovi

Liga prvakaMarcus RashfordManchester United

Ostale Vijesti