VIDEO: I Atletico obavio svoj posao, Griezmann ušao s klupe i zabio, čeka se Barcelona!

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 30.04.16. | 20:28

Atletico Madrid pobjedom je odgovorio na ranije slavlje Real Madrida i nastavlja se uzbudljiva utrka za naslov španjolskog prvaka!

Kao i ranije Real Madrid protiv Real Sociedada, svoj posao u 36. kolu španjolskog prvenstva odradio je Atletico Madrid. Pred domaćim je navijačima slavio s minimalnih 1:0 protiv Rayo Vallecana.

Nastavio je tako Atletico tri dana nakon velike pobjede nad Bayernom u polufinalu Lige prvaka i žestoku utrku za naslov u Primeri. Opet je preuzeo vrh ljestvice na kojem je nakratko zasjeo Real i čeka se Barcelona koja gostuje kod Betisa.

Trener Atletica Diego Simeone je suspendiran pa je utakmicu morao gledati s tribina, ali je dao direktivu da se sedmorica iz početne postave u utakmici protiv Bayerna odmore. No, nakon što je Rayo bio ravnopravan protivnik u prvom poluvremenu, a Atletico nije uspio nametnuti svoj stil igre, moralo je doći do izmjena. U igru je ušao Koke, pa Torres i Griezmann, koji je u praktički prvom kontaktu s loptom doveo domaćine u vodstvo. Igrala se 56. minuta kada je 'ukrao' loptu protivniku i sjajnim udarcem sa 16 metara zatresao mrežu gostiju.

<iframe frameborder="0" width="640" height="360" src="//www.dailymotion.com/embed/video/x47znp5" allowfullscreen></iframe><br /><a href="http://www.dailymotion.com/video/x47znp5_antoine-griezmann-goal-hd_sport" target="_blank">Antoine Griezmann Goal HD</a> <i>by <a href="http://www.dailymotion.com/try-akatsuki" target="_blank">try-akatsuki</a></i>

Primera, 36. kolo:

Real Sociedad - Real Madrid 0:1 (Bale 80')
Atletico Madrid - Rayo Vallecano 1:0 (Griezmann 55')

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Tagovi

Antoine Griezmann

Ostale Vijesti