Screenshot MLS: Kahlina lijepo pokazuje kuda će se baciti
Screenshot MLS: Kahlina lijepo pokazuje kuda će se baciti

VIDEO Hrvatski vratar raspametio Amerikance: “Spavaš li mirno, Leo Messi?”

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 05.08.23. | 10:57

Kahlinina Charlotte gostuje kod Messijeva Intera u noći 20.-21. kolovoza

U Sjedinjenim Američkim Državama su tijekom noći s petka na subotu igrane utakmice Leagues Cupa, a Charlotte je još kasno sinoć po srednjoeuropskom vremenu raspucavanjem s bijele točke pobijedio meksički Cruz Azul 4-3, plasiravši se u osminu finala, nakon 90 minuta bilo je 0-0.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Junak nadmetanja bio je Kristijan Kahlina (31). Bivši vratar Gorice, Lučkog i Vinogrdara, ponikao u Dinamu u kojem je branio do juniorksog staža, a oprobao se i u Europi (Koper, Ludogorec) obranio je čak tri udarca s 11 metara suparnicima, ali kako, doslovce se nadmudrujući s njima, ne libeći se pokazati rukom, prstom, kuda će se baciti. Spektakl za američke oči, uši i tv-kamere. Pogledajte video sa službenog Twttera MLS-a, a ne možemo se ne zapitati nakon viđenog, a uoči sraza s Interom: “Spavaš li mirno, Leo Messi?”.

U osminu finala su još prošli America, Minnesota, Nashville, Salt Lake, Toluca, Monterrey i Tigres. Charlotte, pak, gostuje u Miamiju kod Messijevog Intera u utakmici nastavka MLS-a 21. kolovoza u 1.30 u noći po našem vremenu. Namjestite si budilice, vrijedi pogledati… (nl)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Kristijan KahlinaCharlotte FCMLSLeagues CupLionel MessiCruz AzulInter Miami

Ostale Vijesti