Screenshot
Screenshot

VIDEO Hrvati briljiraju u Turskoj: Benković nevjerojatnom intervencijom spasio čisti gol, Livaković oduševio obranom u 90+8. minuti!

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 14.01.24. | 19:30

Hrvatski vratar postao je heroj Fenera koji je upisao minimalnu pobjedu protiv Gazientapa, dok je Benković bio (po)najbolji igrač na ogledu Antalyaspora i Trabzonspora u kojem nije bilo pogodaka.

Nogometaši Fenerbahcea upisali su važnu 1-0 pobjedu na gostovanju kod Gazientepa u 20. kolu Super Lig, a iako pogodak vrijedan tri boda postigao Kahveci u 81. minuti, apsolutni junak utakmice bio je hrvatski reprezentativac Dominik Livaković koji je na utakmici upisao nekoliko sjajnih obrana, s tim da se posebno istaknula ona u 90+8. minuti kad je čudesno obranio pokušaj Caglayana te osigurao svojoj momčadi važna tri boda.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Fener je bio dominantan, propustili su nekoliko stopostotnih prilika na utakmici, a Edin Džeko je u 50.minuti promašio i najstrožu kaznu. Domaćin se odlučio da preko kontri i polukontri pokušaju ugroziti gol lidera Turske, a to im je umalo i pošlo za rukom u samoj završnici susreta, no Dominik Livaković je zaključao sve prilaze do svojeg gola.

Čudesnu obranu Livakovića pogledajte OVDJE (Sportklub)

S ovom pobjedom Fener je otišao na +5 u odnosu na Galatasaray , s tim da Galata svoju utakmicu 20. kola Super Lig igra ovog ponedjeljka kad im u goste stiže Kayserispor.

Spomenimo i kako je Trabzonspor na gostovanju kod Antalyaspora odigrao 1-1 (Jehezkel 68./Fountas 2.), s tim da je potez utakmice majstorsko čišćenje sa same gol-crte Filipa Benkovića koji je u 36. minuti spriječio siguran pogodak domaćina.

Sjajan potez Benkovića pogledajte OVDJE (Sportklub)

Trabzonspor je ostao na trećem mjestu s 37 bodova, što je 11 manje od drugpolasiranog Galatasraya te dva više od četvrtog Besiktasa

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Filip BenkovićDominik LivakovićTrabzonsporFenerbahçeSuper Lig

Ostale Vijesti