Screenshot
Screenshot

VIDEO Hajdukov novi predsjednik bio i kod Knjaza: „Ne jedem meso dok Hrvatska ne osvoji Euro ili SP“

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 24.04.24. | 13:27

Bilić nikako da se oglasi, a možda bi to bilo bolje nego li izvlačenje svih digitalnih tragova iz njegove mladosti

Ekonomski forenzičar, mladi Ivan Bilić, uspješan poslovni čovjek, cijenjen po ekonomskim krugovima, trebao bi postati novi predsjednik Hajduka. Jakobušićev nasljednik, čovjek koji će Hajduk vratiti na pravi put nakon jedne od najbolnijih sezona, a koji će prije svega trebati napraviti i dubinsku financijsku analizu i plan narednih sezona Bilih.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Sve su to želje i pozdravi, a realno stanje jest da Bilić još nije sjeo na čelo splitskog kluba. No, dok se to ne dogodi, dok se i on sam ne oglasi po pitanju svega o čemu se spominje, istraživanja o njemu u digitalno doba donose i digitalne zapise. Jučer je javnost mogla pročitati njegovu bolnu ispovijest o ljubavi prema Hajduku, ali i kako ga je promišljanje o njoj okrenulo Isusu. Danas, pak, puno vedrija tema na digitalnom kalendaru budućeg Hajdukova šefa.

Dok (neslužbeni) kritičari govore kako je napravio sjajnu emisiju s Dinamovim centarforom Brunom Petkovićem, na površinu je isplivao i daleko stariji uradak iz tvornice kolege Roberta Knjaza. Njegova emisija za vrijeme Svjetskog prvenstva 2002. godine u Japanu i Južnoj Koreji "Navijački dnevnik" bila je u tome trenutku platforma na kojoj je Bilić rekao svoj navijački plan kada su Knjaz i njegova ekipa naišli na njega. Nazvali su to 'moja sudbina'.

Screenshot/youtubeScreenshot/youtube


"Rekao sam da ne jedem meso dok Hrvatska ne postane svjetski ili europski prvak. Kako je krenulo neću jesti do Portugala", rekao je Bilić pa nastavio:

"Dobio sam 17 kila, a ne jedem meso. To je sve od pive da se nadomjesti to što nema mesa", završio je.

Njegovu izjavu možete poslušati na 26:38 pa nadalje. (ri)



Tagovi

Ivan BilićHajdukVatreniHrvatska nogometna reprezentacija

Ostale Vijesti