VIDEO: Granada svladala Livaju i Halilovića i prepustila fenjer Osasuni

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 06.02.17. | 22:45

Granada je došla do svoje druge sezonske pobjede; za Las Palmas debitirao Jese, a nastupe su upisali Livaja i Halilović...

Granada je nakon sedam utakmica bez pobjede u svim natjecanjima uspjela doći do trijumfa,  minimalnom pobjedom nad Las Palmasom na domaćem terenu čime je na samom začelju Primere ostavila Osasunu.  

Jedini pogodak na utakmici zabio je Andreas Pereira u 13. golčinom s 25 metara. U prvom dijelu Las Palmas je imao čak 74 posto vremena loptu u svojim nogama, međutim nisu kapitalizirali terensku nadmoć.


Debi u dresu Las Palmasa upisao je Jese Rodriguez koji je na Kanare stigao tijekom zime na posudbu iz PSG-a. Španjolski ofenzivac u igru je ušao u 67. te je imao dvije velike prigode da do kraja utakmice svojoj ekipi donese barem bod.

U samoj završnici dvoboja, Las Palmas je opasno zaprijetio preko Davida Simona, no Guillermo Ochoa je sjajno reagirao i donio svojoj momčadi tek drugu pobjedu u prvenstvu.

Marko Livaja igrao je do 81. minute kada ga je zamijenio Alen Halilović kojemu je ovo bio drugi nastup za novu ekipu. Halilović je pokazao želju i bio je aktivan, ali u deset minuta nije uspio donijeti potrebnu prevagu svojoj momčadi.

Pobjedom u ovoj utakmici Otočani su se mogli približiti mjestu koje vodi u Europu na četiri boda.

(Foto: Facebook Granada CF)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Jese RodriguezMarko LivajaAlen Halilović

Ostale Vijesti