Screenshot
Screenshot

VIDEO Golčina u sudačkoj nadoknadi koja je protivnike poslala u niži rang, a njih spasila od ispadanja!

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 15.05.23. | 19:49

Mora se priznati, jako lijep gol za niželigaške travnjake

Nekada niželigaški travnjaci donesu prave ljepotane od golova, a baš to se dogodilo i ovoga puta. Momčad Sangiuliano Cityja ispala je iz Treće lige i vratila se u Serie D nakon dramatičnog gola Triestine u sudačkoj nadoknadi. Samo su ih minute dijelile od ostanka u Serie C, no onda se ukazao Tavernelli i zabio gol u 94. minuti susreta. Naime, neriješen rezultat u Serie D poslao bi Triestinu, koja je već bila na korak do ispadanja.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Nakon što je Mbakogu pogodio gol u 47. minuti, Žuto-zeleni su uspjeli izjednačiti zahvaljujući penalu Salzana u 56. minuti, ali je Tavernelli golom u sudačkoj nadoknadi efektivno presudio momčad San Giuliana, a mnogi će ga ocijeniti jednim od najljepših koji su vidjeli u posljednje vrijeme.


"Ovakav poraz s golom u sudačkoj nadoknadi boli", komentirao je nakon utakmice trener Sangiulianesea, Andrea Ciceri i dodao:

"Pogotovo nakon utakmice u kojoj su dečki dali sve od sebe. Ali i ovo je dio sporta. Želim reći da je Sangiuliano zaslužio spas jer su ove godine postali protagonisti prvenstva u kojem su se mogli natjecati sa svima, držali se i borili do zadnje sekunde. Ovo ispadanje je nezasluženo."

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Serie DSerie C

Ostale Vijesti