REUTERS/Ahmed Yosri
REUTERS/Ahmed Yosri

VIDEO Forma je prolazna, ali… Ronaldo u 87. s bijele točke donio Al Nassru novu pobjedu

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 29.09.23. | 19:37

Utakmicu su odigrala i dvojica Hrvata, s tim da su i jedan i drugi zamijenjeni u sudačkoj nadoknadi.

Kažu da je star, da je izgubio na brzini, da se na Bliskom istoku izgubio i njegov ‘killer instinct’. Kažu ‘to više nije to’, ali Cristiano Ronaldo, voljeli ga ili ne, i dalje isporučuje. I nekako smo dojma da neće tako brzo stati.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

U 8. kolu saudijske Pro lige Al Nassr je išao u goste Al Taiju, klubu kojeg je donedavno vodio hrvatski stručnjak Krešimir Režić. Momčad čiji napad predvodi Marko Dugandžić ipak nije uspjela ostvariti senzaciju pa su tako Ronaldo, Broz i ostatak društva upisali novu važnu pobjedu. Konačan rezultat bio je 2-1 za goste, a pogodak odluke je u 87. Minuti s bijele točke postigao Cristiano Ronaldo. Bio je to Portugalčev 10. pogodak u sezoni te se sada još malo odvojio od konkurencije na vrhu ljestvice strijelaca.

Sjajno dodavanje Brozovića kojeg Ronaldo nije uspio pretvoriti u pogodak iz 37. minute pogledajte OVDJE (Sportklub)

Gosti su u prednost došli u 32.minuti kad je na petu ovosezonsku asistenciju Ronalda precizan bio Talisca. U nastavku se domaćin poravnao u 79. minuti preko Misdjana kojeg se ovog ljeta povezivalo s Hajdukom, ali je onda u 87.minuti bezvremenski stroj za golove s Madeire donio svojoj momčadi šestu ovosezonsku pobjedu.

Za domaći sastav je do 90+2. minute igrao Marko Dugandžić, dok je pet minuta nakon njega teren kod gostiju napustio Marcelo Brozović. Obojica su odigrali jako kvalitetne utakmice, s tim da je nekadašnji napadač Osijeka bio jako blizu prvijenca u novoj ligi u 25.minuti, ali je njegov udarac sjajno obranio Al Aqidi.


Al Tai u sljedećem kolu gostuje kod Al-Taawoun, dok Al Nassr prvo mora odigrati utakmicu u azijskoj Ligi prvaka protiv Istiqlol Dushanbe iz Tadžikistana, nakon čega, također na domaćem terenu, dočekuju Abhu.

Sve pogotke s utakmice pogledajte OVDJE (Sportklub)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Cristiano RonaldoMarko DugandžićSaudijska Arabijasaudijska nogometna ligaAl Tai FCAl Nassr

Ostale Vijesti