Davor Javorović/PIXSELL
Davor Javorović/PIXSELL

VIDEO E, da je sada Vušković Karoglanu: Hajdukov talent zabio drugo kolo zaredom!

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 08.03.24. | 22:02

Utakmica s pet golova skoro je dobila i šesti

Igrač Hajduka na posudbi u Poljskoj, Luka Vušković, zabio je drugo kolo zaredom i to u prvom susretu 24. kola poljske Ekstraklase. Njegov Radomiak je na gostovanju s 3-2 bio bolji od Piasta.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Radomiak je do prednosti stigao u 5. minuti. Zabio je Vušković na sličan način kao u prošlom kolu protiv Stala, nakon dugog ubačaja iz auta. Ovaj put je zabio nogom i to nakon što se lopta prvo odbila, ali ju je onda pospremio u gol. Pogodak pogledajte OVDJE.

Iako su domaćini dva puta dolazili do egala, u 75. minuti Semedo je iz jedanaesterca donio novu prednost momčadi iz Radoma. U završnici je Radomiak ostao s igračem manje, drugi žuti karton u 90. minuti zaradio je Jordao, ali Piast uz 91. minuti nije realizirao jedanaesterac.

Podsjetimo, Tottenham ga je kupio od Hajduka za 14 milijuna eura i od ljeta 2025. će biti njihov. Splitski klub nije imao opciju zadržati Vuškovića do kraja sezone, no odlučil su ga posuditi u Poljsku, iako bi sada Karoglanu sigurno dobro došao s obzirom na ozljede koje ima u kadru. Ukupno je u Hajdukovom dresu upisao 11 službenih nastupa, a bio je dio momčadi koja je osvojila Kup u sezoni 2022/23.




Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Luka VuškovićPoljska

Ostale Vijesti