REUTERS/Heiko Becker
REUTERS/Heiko Becker

VIDEO Dva pogotka Kramarića s bijele točke, Kovač rastužio Sosu zakucavši Švabe na posljednje mjesto

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 18.03.23. | 17:22

U popodnevnom subotnjem programu 25. kola Bundeslige bilo je nekoliko okršaja Hrvata

Andrej Kramarić opet igra, Andrej Kramarić opet zabija!

Nakon što je propustio prvenstveni ogled s Freiburgom prošli vikend, hrvatski je nogometni reprezentativac startao u postavi Hoffenheima protiv Herthe u 25. kolu Bundeslige te postigao pogotke za 2:0, oba s bijele točke.

Uoči prvog, Skow je pucao glavom, Cigerci igrao visoko podignutim rukama, nenamjerno, ali koga briga i dosuđen je kazneni udarac. Krama je duboko udahnuo i mirno, u svom stilu, plasirao loptu u nebranjeni dio mreže Olivera Christensena.

U 37. minuti ponovno je dosuđen kazneni udarac za domaće, slrivio ga je naš Flip Uremović, prekršajem na Bebouu, ponovno je Kramarić preuzeo odgovornost i ponovno hladnokrvno zabio, baš znalački, za Hoffenheim – Hertha 2:0 u borbi za ostanak u elitnom razredu njemačkog nogometnog prvenstva.

U 51. minuti Ihlas Bebou je zabio za 3:0, u 71. crveni larton zaradio Munas Dabbur, koji je samo dvije minute prije ušao u igru, a u drugoj minuti sudačke nadoknade Stevan Jovetić je smanjio na pokazalo se konačnih 3:1.

Pogotke pogledajte OVDJE.

Dion Drena Beljo ovaj je put startao na klupi Augsburga, ušao je u 73. minuti umjesto Berishe, pri 1:0 (strijelac Arne Meire 51.), ali u trenutku kad su domaći imali igrača manje, jer u 53. minuti isključen je Ermedin Demirović. I odolijevali su domaćini dosudačke nadoknade kad je dosuđen takozvani lagani penal za goste, a njihov najbolji strijelac Marious Bütler je bio siguran izvođač za 1:1 I osmu utakmicu Schalkea bez poraza pod novim trenerom Thomasom Reisom.

Pogotke pogledajte OVDJE.

Wolfsburg Nike Kovača je na Mercedes-Benz Areni pobijedio Stuttgart 1:0 pogotkom u 56. minuti Omara Marmousha nakon protunapada, udarcem sa 20 metara i time ga zakucao na posljednje mjesto na ljestvici. Borna Sosa odigrao je cijelu utakmicu za domaće, Bartola Franjića nije bilo kod gostiju zbog ozljede.

Pogodak pogledajte OVDJE.

Nakon ‘sedmice’ na Etihadu RB Leipzig je gostovao u Bochumu i izgubio! Pogodak odluke djelo je Erhana Mašovića, glavom u 48. Minuti nakon uigranog izvođenja auta u visini šesnaesterca, strijelac je pobjegao našem Jošku Gvardiolu, koji je otpočetka igrao na svojoj poziciji lijevog stopera uz kapetana Orbana, a Dani Olmo je ušao s klupe u 71. minuti umjesto Tima Wernera.

Pogodak pogledajte OVDJE, tv prava za Hrvatsku ima Sportklub. (ri)



Tagovi

BundesligaAndrej KramarićFilip UremovićJoško GvardiolBorna SosaBartol FranjićDion Drena BeljoHoffenheimHerthaStuttgartWolfsburgNiko KovačRB LeipzigDani Olmo

Ostale Vijesti