Reuters/Peter Cziborra
Reuters/Peter Cziborra

VIDEO Chelsea na jedvite jede svladao Bournemouth, Gündoğan zabio dva pogotka u pobjedi Cityja, ali i promašio jedanaestarac

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 06.05.23. | 18:07

Navijači Plavaca su toliko čekali na pobjedu da su skoro zaboravili kako je to radovati se

Ako se Frank Lamapard nadao da će s dobrim rezultatima u završnici sezone nekako uvjeriti Boehlyja i ostatak društva da mu ponude novi ugovor i skinu prefiks ‘v.d.’, sada je očito svima jasno kako to sigurno neće biti slučaj. Doduše, Chelsea je danas slavio protiv Bournemoutha u gostima, 1-3 je nakon 90 odigranih minuta stajalo na semaforu koji krasi Vitality, ali Plavci su odigrali još jednu slabašnu utakmicu te njihova

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Navijači Chelseaja skoro da su zaboravili kako je to slaviti, prije današnje pobjede londonska momčad upisala je dva remija i čak sedam poraza. U cijelom travnju Chelsea je zabio tek jedan pogodak, bilo je to u porazu od Brightona (1-3), a i tada je put do mreže pronašao Gallagher koji je danas u ranoj fazi susreta doveo Plavce u vodstvo.

Lampardovu momčad su do pobjede vodili Gallagher (9.), Badiashile (82.) i Felix (86.), dok je jedini pogodak za domaćina postigao Vina (21.). Bila je ovo prva pobjeda Lamprada u drugom mandatu na klupi Plavaca.

Sve pogotke s utakmice pogledajte OVDJE

Manchester City je pak s 2-1 svladao Leeds United. Gündoğan je bio dvostruki strijelac (19., 27.), Mahrez dvostruki asistent, a Nijemac je u 84. minuti imao priliku s bijele točke doći do hat-tricka. No, bio je zamalo neprecizan, pogodio je stativu, a onda je domaćin iz prvog sljedećeg napada u 85.minuti došao do 2-1 nakon što je precizan bio Rodrigo. Do kraja utakmice nije momčad s Elland Roada uspjela doći do boda pa su tako Građani četiri kola prije kraja na +4 u odnosu na Arsenal.

Pogotke s utakmice Man City - Leeds Untited pogledajte OVDJE (Arenasport)

Minimalnu pobjedu Tottenhama protiv Crystal Palacea Ivan Perišić je odgledao s klupe za pričuvne igrače. Jedini pogodak na utakmici zabio je Harry Kane u 45.minuti nakon što ga je lijepo uposlio Pedro Porro. Istim rezultatom su i Wolvesi svladali Aston Villu, a pogodak odluke na tom susretu postigao je Portugalac Toti (9.)

Kaneov pogodak za pobjedu Tottnehama pogledajte OVDJE (Arenasport), a pogodak Tottija za pobjedu Wolvesa OVDJE (Arenasport).

I u posljednjoj utakmici dana vidjeli smo minimalno slavlje. Mo Salah potpisao je pobjedu Liverpoola protiv Brentforda, a jedini pogodak na utakmici viđen je u 13. minuti.

S ova tri boda Redsi su preskočili Tottenham na petom mjestu prvenstvene ljestvice. Jedini pogodak s utakmice možete pogledati OVDJE (Arenasport) (ri)



Tagovi

ChelseaPremier ligaBournemouthManchester CityLeeds United

Ostale Vijesti