VIDEO: Brazil i bez Neymara do četvrtfinala Cope

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 22.06.15. | 11:12

Utakmicama u skupini C završeno je natjecanje po skupinama na Copa Americi.

Posljednje reprezentacije koje su ugrabile mjesto u četvrtfinalu su Brazil, Peru i Kolumbija.

Brazil je bez svoje glavne zvijezde Neymara, koji je dobio četiri utakmice suspenzije zbog 'divljanja' poslije poraza od Kolumbije na što se Brazilski nogometni savez ipak nije žalio, s 2:1 svladao Venezuelu.

Brazilu su pobjedu vrijednu prolaza i osvajanja prvog mjesta u grupi donijeli Thiago Silva u devetoj i Firmino u 51. minuti. Poraz Venezuele je ublažio Fedor u 84. minuti.

U drugoj utakmici u skupini Kolumbija i Peru su odigrali bez pogodaka te su tako u četvrtfinale prošli Brazil, Peru i Kolumbija. Brazilci su skupili šest bodova, a Peru i Kolumbija po dva manje. Kolumbija je mjesto među osam najboljih izborila kao jedna od dviju najboljih trećeplasiranih reprezentacija iz svake skupine.

Osim Kolumbije iz ove grupe C, to je i Urugvaj iz skupine B, a otpao je Ekvador iz grupe A.

Četvrtfinale počinje 24 lipnja. Domaćin Čile i branitelj naslova Urugvaj prvi će u borbu za polufinale, u noći sa srijede na četvrtak, potom igraju Bolivija i Peru, Argentina i Kolumbija, a u noći sa subote na nedjelju Brazil i Paragvaj.

Copa America, rezultati, 3. kolo skupina C:

Brazil - Venezuela 2:1 (Silva 9', Firmino 51'/Fedor 84')
Kolumbija - Peru 0:0

Parovi četvrtfinala Copa Americe:

Čile - Urugvaj
Bolivija - peru
Argentina - Kolumbija
Brazil - Paragvaj

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

peruanska nogometna reprezentacijaKolumbijska nogometna reprezentacijavenezuelanska nogometna reprezentacijaCopa AmericaBrazilska nogometna reprezentacija

Ostale Vijesti