REUTERS/Stringer
REUTERS/Stringer

VIDEO Al Hilal stigao do 25. pobjede u nizu, južnokorejski derbi završio bez pobjendika

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 06.03.24. | 08:03

Uzvrati se igraju za tjedan dana.

Jučer su odigrane dvije prve utakmice četvrtfinala Azijske Lige prvaka u kojima je 'neuništivi' Al Hilal u saudijskom derbiju svladao Al Ittihad s 2-0, a južnokorejski derbi između Jeonbuka i Ulsana završio je 1-1.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Al Hilal je oba pogotka na utakmici zabio u razmaku od 40. do 42. minute. Povratnik u momčad Aleksandar Mitrović zabio je u 40. iz jedanaesterca kojeg je sam izborio, a dvije minute kasnije Salem Al Dawsari zabio je za konačnih 2-0 na dodavanje Malcoma. U 66. minuti N'Golo Kante zaradio je direktni crveni karton i propustit će uzvrat u Džedi, a ovu utakmicu zbog ozljede propustio je Karim Benzema.

Sažetak utakmice pogledajte OVDJE.

Al Hilalu je ovo bila druga pobjeda nad Al Ittihadom u razmaku od četiri dana i nevjerojatna 25. pobjeda u nizu.. Svjetski rekorder velški New Saints nanizao je 27 uzastopnih pobjeda u svim natjecanjima. Pred Al Hilalom je prvenstveni susret s Al Riyadom, a svjetski rekord moći će izjednačiti za tjedan dana (12. ožujka) u uzvratnoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka protiv Al Ittihada.

U drugoj jučerašnjoj utakmici četvrtfinala južnokorejski Jeonbuk na domaćem je terenu poveo protiv prvaka Južne Koreje Ulsana u 4. minuti preko Song Min-Kyua, Tiago Orobo u 25. je propustio realizirati kazneni udarac za udvostručenje vodstva, a Ulsan se spasio kolom Lee Myung-Jaea u 77. minuti.

Posljednji dvoboj četvrtfinala prvog kriga Azijske Lige prvaka igra se danas između kineskog Shandong Taishana i japanske Yokohame Marinosa.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Al HilalAl Ittihad JeddahAzijska Liga prvaka

Ostale Vijesti