REUTERS/Bernadett Szabo
REUTERS/Bernadett Szabo

Vida počeo s rehabilitacijom: Grci se nadaju da će igrati protiv Plavih

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 03.08.23. | 16:26

Grčki kolege kažu kako je hrvatski 34-godišnji stoper krenuo s rehabilitacijom jučer, a do utorka će vidjeti hoće li ga uspjeti osposobiti za bitku s Dinamom

Nogometaši AEK-a vratili su se u srijedu poslijepodne treninzima kako bi započeli pripreme za prvu utakmicu protiv zagrebačkog Dinama, a Domagoj Vida započeo je oporavak od ozljede kvadricepssa koju je zaradio u prvim minutama prijateljskog susreta protiv Trabzonspora.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Dinamo je, podsjetimo, rutinskom pobjedom protiv Astane u uzvratnoj utakmici u srijedu potvrdio nastup u trećem pretkolu Lige prvaka i bit će protivnik AEK-u, a prva utakmica igra se 8. kolovoza u 20:45 u OPAP Areni.

Prema pisanju grčkih medija, unatoč ozljedi koju ima i unatoč tome da je gotovo sigurno kako će Vida propustiti barem prvi susret sa Zagrepčanima, i dalje čekaju kako će se dalje razvijati situacija s ozljedom i nadaju se kako bi se mogao možda i oporaviti. Naime, računaju već ondašnji kolege, a vjerojatno i nogometni čelnici kakve bi se cifre mogle inkasirati budu li žuto-crni izborili play-off, a za to će im sigurno trebati najjače snage, a slavonski obrambeni bedem sigurno je jedna od njih.

Grčki kolege kažu kako je hrvatski 34-godišnji stoper krenuo s rehabilitacijom, a idućih dana vidjet će se kako će teći njegov oporavak pa prema tome i zaključiti hoće li biti u kadru za utakmicu s Bišćanovim izabranicima. (eg)



Tagovi

Domagoj VidaLiga prvakaKvalifikacije za Ligu prvakaAEKAEK AtenaGNK Dinamo

Ostale Vijesti