Victor Valdes vrijeđao legendu Barcelone, sprema mu se otkaz

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 05.10.19. | 08:12

Veliki skandal.

Bivši golman Victor Valdes, koji je najveći dio svoje karijere proveo u Barceloni, vratio seu  klub prije nekoliko mjeseci kako bi trenirao juniore kluba. Na njegovu žalost, sprema mu se otkaz nakon svega tri mjeseca. 

Razlog je sukob s igračkom legendom Barcelone - Patrickom Kluivertom!

Nizozemac je direktor Barcine akademije, svjetski poznate La Masije, a prema izvorima iz španjolskih medija, imao je žestok sukob s Kluivertom. Navodno je sve preraslo u psovanje i vrijeđanje na račun nekadašnjeg rasnog strijelca, a to je kap koja je prelila čašu strpljenja u katalonskom klubu. 

Naime, Valdes je od povratka u klub izazvao već nekoliko skandala. Prvo je na jednom turniru otišao s igračima za Barcelonu, iako su trebali igrati za treće mjesto. Potom je na prvoj utakmici sezone zaradio crveni karton zbog vrijeđanja suca, a usput je cijelo vrijeme bio žestoki kritičar uprave kluba. 

Sve je eskaliralo kada se suprostavio Kluivertu koji je njegov nadređeni, a prema navodima iz Španjolske, sve je završilo vrlo teškim riječima. Zbog toga će Valdes danas imati sastanak s upravom kluba, a španjolski mediji pišu kako je gotovo pa sigurno da će dobiti otkaz. 

(foto: Reuters)


Tagovi

Victor ValdesPatrick Kluivert

Ostale Vijesti