Action images
Action images

Veznjak Chelseaja već je spakirao kofere, ali transfer mu je propao zbog ruske direktorice

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 13.10.20. | 09:58

Lampardu nije među omiljenijim igračima, ali njegov talent i kvaliteta ni u kojem slučaju nisu sporni.

Posljednjeg dana prijelaznog roka Bayern je dogovorio s Juventusom jednogodišnju posudbu u slučaju Douglasa Coste, fantastičnog Brazilca koji je baš iz Munchena preselio u Torino za ukupan iznos od 46 milijuna eura.

Costa je izvrstan igrač, u to nema nikakve sumnje, ali iako su u redovima najtrofejnijeg njemačkog kluba svi jako dobro upoznati s njegovim igračkim kvalitetama, zanimljivo je kako on nije bio prvi izbor Bavaraca za osnaženje svojih krilnih pozicija.

Popularni Braco Salihamidžić radio je na tome da Callum Hudson-Odoi postane novi dio svlačionice Bavaraca, ali izgleda kako je transfer propao zbog dvije klauzule u ugovoru na kojima su inzistirali iz londonskog velikana.

Prva je da otkup ugovora bude obvezan u slučaju da Hudson-Odoi skupi dovoljno nastupa za Bavarce, a u slučaju da ne skupi dovoljan broj nastupa, u tom slučaju Bayern bi plaćao 'penale'.

Sve to zamisao je direktorice Chelseaja Marine Granovskaije, ali Braco više nije 'rookie'. Nadalje, valja istaknuti kako je Marina inzistirala da otkupna klauzula za mladog Engleza bude 77 milijuna eura, što bi u prijevodu značilo da ukoliko bi ga Nijemci odlučili zadržati, za njega bi morali izdvojiti 32 milijuna eura više nego za Leroya Sanea. Ludost!

Braco, odnosno po njemačkim medijima Brazzo, ovog je ljeta odradio sasvim zadovoljavajući posao dovevši Rocu iz Espanyola, Sarra iz Marseillea i Chupo-Motinga koji je stigao kao slobodan igrač.

Dodajemo za kraj kako su Bavarci bili podosta aktivni ovog ljeta, a pitanje koje se najviše nameće samo od sebe je hoće li se osjetiti odlazak Thiaga koji je prešao u redove Liverpoola. Takvog tipa igrača nema na svijetu, Flick će morati nešto drugo 'iskombinirati', ali na raspolaganju ima dovoljno kvalitetna rješenja da sve to ne bi trebao biti preveliki problem.


Tagovi

Douglas CostaCallum Hudson-OdoiChelseaBayern

Ostale Vijesti