IPA/PIXSELL
IPA/PIXSELL

Veliki i iznenađujući preokret: Nikola Kalinić sve dalje od povratka u Hajduk

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 26.01.22. | 11:54

Talijanski mediji bliski Hellas Veroni javljaju da je napadač blizu ostanka u momčadi Igora Tudora.

Čini se da se Nikola Kalinić neće ove zime vratiti u Hajduk, barem ako je suditi po posljednjim vijestima iz Italije koje prenose mediji bliski Hellas Veroni. Ako se navodi potvrde u sljedećih nekoliko dana biti će to razočaranje za sve navijače Hajduka, o njegovom povratku govori se još od prošlog ljeta kada je razgovarao s predsjednikom Bijelih Lukšom Jakobušićem. Tadašnja pozicija u Veroni, s kojom ima ugovor do kraja ove sezone, nije mu bila najbolja, ali status mu se bitno promijenio od dolaska Igora Tudora. Počeo je dobivati više minuta i povjerenja, odlično se slaže s nekadašnjim suigračem iz Hajduka, a riješio je probleme s manjim ozljedama koje su ga mučile jesenas.

Talijani javljaju kako je Kalinić sportskom direktoru Hellase Verone Tonyu D'Amicu rekao kako povratak u Hajduk može pričekati te kako želi odraditi ugovor s Veronom do kraja. Ove je sezone postigao četiri gola u Serie A kojima je izravno donio pet bodova Veroni, u posljednje dvije utakmice upisao je asistenciju protiv Sassuola te postigao gol za pobjedu protiv Bologne. Nema dvojbe da je potreban Tudoru, već u sljedećoj utakmici protiv Juventusa 6. veljače hrvatski trener neće na raspolaganju imati Giovania Simeonea pa bi Kalinić mogao krenuti od prve minute.

Hajduk je u ovoj situaciji nemoćan, Kalinićev ugovor je vrlo unosan, a nakon duže vremena uhvatio je formu i počeo zabijati golove. Osim povratka u matični klub iskusni napadač privukao je interes rimskog Lazija, ali izgleda da mu je najprivlačnija opcija ostanak u žuto-plavom dresu Hellas Verone.


Tagovi

Hellas VeronaVeronaIgor TudorNikola KalinićLukša Jakobušić

Ostale Vijesti