Vatreni derbi: Igrači Milana se međusobno potukli na klupi (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 18.03.19. | 11:01

Teško im je pao gubitak protiv Intera.

Sinoćnji derbi između Milana i Intera pripao je Nerazzurrima koji su slavili 2:3, a gledali smo odličnu utakmicu u kojoj nije nedostajalo ni lijepih poteza, ali i onih nervoznih, posebno u redovima Milana.

>>> Inter slavio u golijadi

Nakon utakmice trener Gennaro Gattuso je bio utučen zbog poraza, ali ga je još više razočaralo ponašanje Francka Kessieja i Lucasa Biglije koji su se sukobili na klupi i morali su ih razdvajati u fizičkom obračunu.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">What&#39;s going on with Kessie &amp; Biglia ??? <a href="https://t.co/cYU0BQIQvt">pic.twitter.com/cYU0BQIQvt</a></p>&mdash; Football Fans Stuff (@FFS_Transfer) <a href="https://twitter.com/FFS_Transfer/status/1107390190262190080?ref_src=twsrc%5Etfw">March 17, 2019</a></blockquote>

<script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

„Ovo je naš dvostruki poraz. Izgubili smo utakmicu, ali me još više boli sukob na klupi. Znate koliko mi je bitno da atmosfera u momčadi bude sjajna“, nije skrivao razočaranje Gattuso.

Nakon utakmice se Kessie ispričao:

„Derbi je utakmica puna adrenalina. Bio sam frustriran zbog toga što sam zamijenjen. Htio sam dati više na terenu i svoje frustracije sam istresao na Bigliji kojem sam se kasnije ispričao. On je stariji od mene i od njega trebam učiti.“

(foto: Reuters)

 


Tagovi

Derby della MadonninaFranck KessieLucas Biglia

Ostale Vijesti