Tijek utakmice Hrvatska - San Marino 10:0

Vrijeme Čitanja: 3min | sub. 04.06.16. | 22:00

Hrvatska nogometna reprezentacija je na Rujevici uspješno odradila posljednju provjeru uoči nastupa na Europskom prvenstvu u Francuskoj protiv San Marina, a tekstualni prijenos mogli ste pratiti na našem portalu.

90' Utakmica je završena! Hrvatska je pobijedila San Marino s uvjerljivih 10:0.

84' GOOOOOOLLLL! Dočekali smo i jubilarni deseti pogodak Hrvatske večeras! Strijelac je opet Kalinić, koji je postigao hat-trick! Priključio se tako Mandžukiću, koji je također zabio tri pogotka! Ubacio je Strinić po lijevoj strani, a Kalinić je petom pod prečku poslao loptu u mrežu!


75' Nove promjene u našim redovima. Travnjak na Rujevici napuštaju Pjaca i Badelj, a u igru ulaze Ćorić i Rog.

75' Koliko je nemoćan protivnik potvrđuje podatak da nije imao niti jedan udarac prema našim vratima.

73' GOOOOOOLLLL! Hrvatska vodi 9:0! Drugi pogodak Kalinića! Vrataru Benedettiniju je ispala lopta u duelu s Vidom nakon kornera i činilo se da neće biti ništa od pogotka, ali je Kalinić uzeo loptu i zatresao mrežu, a sudac se nije oglasio.


59' GOOOOOOLLLL! Hrvatska vodi 8:0! Pjaca je ubacio s boka, a Kalinić je zatresao mrežu San Marina! Ako ne primimo pogodak do kraja, večeras ćemo dočekati najuvjerljivije slavlje Hrvatske u povijesti! Do sada nam je najuvjerljivija pobjeda protiv neke reprezentacije bila 7:0.


55' I Čačić se odlučio za nove promjene. Izlaze Rakitić i Mandžukić, a ulaze Kramarić i Kalinić.

54' Tri izmjene u San Marinu. Van ide i golman...

50' GOOOOOOLLLL! Hrvatska vodi 7:0! Strijelac je Ivan Rakitić! Time smo izjednačili rekord kada je u pitanju najuverljivija naša pobjeda.

46' Čačić je obavio prvu izmjenu. U svlačionici je ostavio Luku Modrića, a u igru uveo Matea Kovačića.

45' Poluvrijeme. Momčadi odlaze na odmor.

40' GOOOOOOLLLLL! 6:0 vodi Hrvatska protiv nemoćnog San Marina. Slabašnom protivniku zabio je i Ivan Perišić! Pucao je iz slobodnog udarca i bio je precizan s nekih 30 metara.


38' GOOOOOOLLLLL! 5:0 za Hrvatsku! Mandžukić je zabio novi pogodak, već treći večeras! Opet ista kombinacija. Srna je ubacio, a raspoloženi Mandžo završio posao.

36' GOOOOOOLLLLL! Hrvatska vodi 4:0! Mandžukić se ponovno upisao u strijelce i to pravom majstorijom! Ubacio je Srna, a gotovo u padu je uspio zatresti protivničku mrežu hrvatski napadač.


25' GOOOOOOLLLLL! Novi pogodak! Hrvatska je zabila San Marinu tri komada u razmaku od samo pet minuta! Sada se u strijelce upisao kapetan Darijo Srna. Lijepo je iskoristio ubačaj Perišića u kaznenom prostoru do druge vratnice.


23' GOOOOOOLLLLL! Mario Mandžukić je nakon samo tri minute povećao vodstvo Hrvatske na 2:0! Modrić je dugom loptom poslužio Perišića, koji glavom spušta loptu do Mandžukića.


20' GOOOOOOLLLLL! Hrvatska vodi 1:0 protiv San Marina! Strijelac je Marko Pjaca, kojeg je lopta okrznula nakon lijepog udarca Luke Modrića. To mu je prvi pogodak za seniorsku reprezentaciju.


1' Počela je utakmica na Rujevici.

Izabranici Ante Čačića posljednji ispit pred odlazak u Francusku imaju protiv jedne od najslabijih reprezentacija na svijetu - San Marina. Slabašni amateri iz treće najmanje europske države ne bi trebali predstavljati problem našim nogometašima i sve osim uvjerljive pobjede protiv 200. reprezentacije svijeta, bilo bi ravno iznenađenju.

"Spektakl" na Rujevici: Čačić protiv San Marina uigrava - obranu!

Hrvatska generalka večeras bez huka navijača!

No, Čačić ništa ne prepušta slučaju pa je sasvim očekivano, na teren odlučio poslati najjaču postavu. Od prve minute je odlučio poslati Vedrana Ćorluku, no u posljednji trenutak je 'Čarli' otpao! Kako navodi HNS, osjetio je zatezanje u aduktoru pa će umjesto njega od prve minute zaigrati Gordon Schildenfeld

Na klupi su ostali Mateo Kovačić, Šime Vrsaljko, Marcelo Brozović, Andrej Kramarić, Duje Čop, Nikola Kalinić, Ante Ćorić, Marko Rog, Tin Jedvaj te Lovre Kalinić i Ivan Vargić.

Glavni sudac večerašnje utakmice na Rujevici je Slovenac Mitja Žganec. Pomoćnici su mu Tomaž Klančnik i Andraž Kovačič.

 

Postave

Hrvatska: Subašić, Srna, Vida, Schildenfeld, Strinić, Badelj, Modrić, Pjaca, Rakitić, Perišić, Mandžukić.

San Marino: A. Simoncini, Brolli, Palazzi, Biordi, D. Simoncini, Della Valle, Zaferani, Gasperoni, Stefanelli, Rinaldi, Berretti.

(Foto: Pixsell)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!

 


Tagovi

Hrvatska nogometna reprezentacijaPrijateljska utakmicaSan Marinonogometna reprezentacija San Marinaeuropsko prvenstvo u nogometu 2016

Ostale Vijesti